«Γεωργάντεια 2023»: Ένα ταξίδι στην ιστορία - Τρεις υπέροχες διαδρομές (vid)

«Γεωργάντεια 2023»: Ένα ταξίδι στην ιστορία - Τρεις υπέροχες διαδρομές (vid)

Φεβρουάριος 28, 2023 - 21:26
3 σχόλια

«Γεωργάντεια 2023»

Κυριακή 12 Μαρτίου, Στενό Αρκαδίας.

Μια διοργάνωση φόρος-τιμής στον Ολυμπιονίκη, Νικόλαο Γεωργαντά.

Ένα ταξίδι στην ιστορία.

3 Υπέροχες διαδρομές 1, 5 & 10 χλμ.

Περιηγηθείτε τους Δρόμους του Κρασιού , το Μύλο του Σύρπη και τους Αρχαίους Μεταλλουργικούς Κλιβάνους.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο link
 


3 Σχόλια

Ποιο αστροπελέκι σκέφτηκε και διοργάνωσε τον αγώνα; Ήδη την ίδια μέρα έχει ΤΡΕΙΣ αγώνες σε διπλανές πόλεις,Άργος,πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην Άστρος,και Λακωνία ,αγώνες που έχουν ανακοινωθεί πολύ καιρό πριν και όποιος θέλει να συμμετάσχει έχει ήδη δηλώσει,πως λοιπόν θα πάει κάποιος σε αυτόν τον αγώνα,όταν μάλιστα δεν έχει ανεβει-διαφιμηστει σε καμία από τις γνωστές σελίδες ; Προχειρότητα στο μεγαλείο της ,αυτό με τα αθλητικά στο δήμο Τρίπολης πρέπει να το κοιτάξετε ,τόσο χάλια δε θα μπορούσε και να το προσπαθούσατε, ειλικρινά και χωρίς καμία δόση ειρωνίας

θα μας ενημερώσετε πόσοι αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή η είναι κρυφό ?

Τι αίσχη είναι αυτά; Ποιος δίνει λινκ τραπεζικού λογαριασμού έτσι χύμα χωρίς στοιχεία και χωρίς φορείς; Είστε απαράδεκτοι. Ξεφτιλίζετε τον τόπο μας και την μνήμη του Γωργαντά. Τον οποίο δισκοβόλο Γεωργαντά, τον εμφανίζετε στο απαράδεκτο σήμα της εικόνας που είναι σήμα της διοργάνωσης του αγώνα με ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ. ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ με ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ γιατί κάποιοι δεν σέβονται τίποτα και είναι ανίκανοι να φτιάξουν ακόμη κι ένα σωστό σήμα. Τραγικοί σε όλα για μια ακόμη φορά και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.