Γενναία απόφαση από μεγάλους ανθρώπους

Γενναία απόφαση από μεγάλους ανθρώπους

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 11:07
1 σχόλια

Αντίπαλος του Αρκαδικού δεν είναι άλλος από τον χρόνο που πιέζει ασφυκτικά

Ο γρίφος λύθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου και ο Αρκαδικός, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία παραμένοντας στα υψηλά πατώματα και στο προσκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ.

Η απόφαση για να λάβει μέρος ο Αρκαδικός στο πρωτάθλημα της Α2 δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη και απαιτούσε πολύ θάρρος, τόλμη αλλά και αποφασιστικότητα από μια διοίκηση που οδεύει και προχωρεί με γνώμονά της τη μεγάλη αγάπη και το πάθος που έχει για την ομάδα αυτή.

Εδώ από το Arcadia Portal.gr είχαμε εκφράσει την πεποίθησή μας λίγες ώρες μετά την απόφαση της ειδικής επιτροπής σχετικά με το θέμα της wild card πως ο Αρκαδικός παρά τις όποιες δυσκολίες, θα μπορέσει τελικά να κατεβεί κανονικά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Εκφράσαμε την πεποίθησή μας με τόση σιγουριά όχι για να καθησυχάσουμε τον κόσμο ούτε, φυσικά, επειδή ανακαλύψαμε την... Τροία. Πόσω μάλλον που ακόμα η σκόνη που άφησε πίσω της η υπόθεση της wild card δεν έχει κατακαθήσει.

Ο λόγος είναι απλός: Παρακολουθώντας ρεπορταζιακά τον σύλλογο και γνωρίζοντας τους ανθρώπους της διοίκησης, καταλαβαίνει κάποιος την αγάπη και την αφοσίωση με την οποία περιβάλλουν αυτή την ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα κάνουν τα δέοντα για να την κρατήσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, όπως και έγινε με την απόφαση παραμονής του Αρκαδικού στην Α2.

Ως προς την επόμενη ημέρα της απόφασης, βέβαιον είναι πως θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον Αρκαδικό με τη μετάβασή του στα νέα δεδομένα να απαιτεί υπομονή και στήριξη όχι μόνο από τους φιλάθλους του αλλά και από την πόλη και τους φορείς της σε αυτή την τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα στην Α2 και να εκπροσωπήσει στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας.

Πλέον μεγάλος αντίπαλος του Αρκαδικού δεν είναι άλλος από τον χρόνο που πιέζει ασφυκτικά με τις επόμενες ημέρες και ώρες να είναι γεμάτες με νέα πράγματα για τον ΣΕΦΑ και αυτό γιατί ο σχεδιασμός προχωρεί (δεν υπάρχουν και πολλά χρονιά περιθώρια) με τα μεταγραφικά και το θέμα του προπονητή να μπαίνουν πια επί τάπητος για να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της όσο πιο σύντομα μπορεί.

Ο μαραθώνιος για τον Αρκαδικό και τους ανθρώπους του έχει ξεκινήσει με την κατάρτιση του ρόστερ, τον νέο προπονητή και την προετοιμασία να τρέχουν παράλληλα έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε έναν ικανοποιητικό βαθμό με την έναρξη του πρωταθλήματος και από κει πέρα σταδιακά και βήμα-βήμα ο Αρκαδικός να βρει τη χημεία και τον δρόμο του.

Η σεζόν θα είναι δύσκολη και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Η Α2 είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα το οποίο χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας των ομάδων.

Όπως κάναμε και στην περίπτωση της wlid card για το αν τελικά ο Αρκαδικός θα παίξει στην Α2, έτσι και τώρα που είναι πολύ νωρίς και η χρονιά ξεκινά με μαύρα σύννεφα πάνω από την Τρίπολη, είμαστε σίγουροι πως παρά τις δυσκολίες η ομάδα τελικά θα είναι ανταγωνιστική και θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος να διώξει τα σύννεφα και να δει το μέλλον της με περισσότερη αισιοδοξία.

Μαντικές ικανότητες δεν έχουμε και προβλέψεις δενε κάνουμε, όμως είμαστε πεπεισμένοι λόγω της ιστορίας και του παρελθόντος της ομάδας πως με την πίστη και την αγάπη των ανθρώπων που υπάρχουν σε αυτή την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις πως ο Αρκαδικός όσες δυσκολίες και να προκύψουν θα τα καταφέρει γιατί υπάρχει πολύ αγάπη, μεγάλη πίστη και τεράστιο μεράκι στο DNA του για να παραμείνει ο τελικά όρθιος.

Σε αυτή την καμπή δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις... Ο Αρκαδικός έχει ανάγκη τον κόσμο του, έχει ανάγκη τους φιλάθλους του, έχει ανάγκη να παραμείνει μέρος της αθλητικής μας καθημερινότητας για να βάλει ξανά τα θεμέλια και να χτίσει την επιστροφή του εκεί που πραγματικά του αξίζει και που του αρμόζει να βρίσκεται.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αντε πάμε δυνατα να ανεβάσουμε πάλι την ομαδα!!! Περιμένουμε να βγουν τα διαρκείας!!! υγ: Σε τιμές Α2 επίζουμε, χε χε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.