Γενικός Αρχηγός στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Γιώργος Συνοδινός

Γενικός Αρχηγός στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Γιώργος Συνοδινός

Ιούνιος 14, 2022 - 11:43
7 σχόλια

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα μεταξύ  του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν.Βαλασόπουλου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.κου Εμ.Καγιάννη και του παλαιού παίκτη του συλλόγου κου Γεώργιου Συνοδινού  συμφωνήθει η ένταξη του στην μεγάλη οικογένεια μας κ από την νέα αγωνιστική σεζόν ν’ αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του  στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του  αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των  βετεράνων.

Ιδιαίτερα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει μ επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις και αυτή η εμπειρία του πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας και στην αναδιάθρωση του τμήματος.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν παρουσία και του προπονητή κου Π. Παναγούλια  ο προγραμματισμός του Δ.Σ. οι προτάσεις του προπονητή και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Συνοδινό  για την αποδοχή της τιμητικής πρότασης  από τον σύλλογο και την εθελοντική προσφορά του. Είμαστε  βέβαιοι ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

 

                                                                     ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Mρτα την μεγάλη επιτυχία τη ς πρόσληψης του περσινού αποτυχημένου προπονητή ( παλιού φροντιστη) έρχεται μια νέα μεγάλη ανακοίνωση από την ΑΕΚ εύχομαι να μην διαψευστώ αλλά η εμπειρία αυτο δείχνει

Φίλε μου μήπως μπερδεύτηκες και έχεις γράψει αυτό το άκυρο σχόλιο εδώ...... Αποτυχημένος ο προπονητής που πήρε μια ομάδα χωρίς ψυχολογία και πλάνο και την έκανε ομάδα με όλη την σημασία.Μάλλον είσαι κάποιος πικραμένος για να τα λες.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Παναγούλια είναι ότι ενώ είχε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες,πέραν του προπονητή κατάφερε να τα πάει περίφημα στο αγωνιστικό κομμάτι.Φίλε μου εδώ μέσα μπορούμε να μπαίνουμε ανώνυμα και να γράφουμε,όμως τουλάχιστον αυτά που γράφουμε να έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα και με αριθμούς.Αυτά τα περί αποτυχημένου δεν στηρίζονται πουθενά.

Φίλε είμαι εντελώς άσχετο κ με την ομάδα σας κ με τον σύλλογο σας.. αλά εσύ πρέπει να έχεις σοβαρο θέμα με τον Παναγιώτη, άνθρωπος που περνει μια ομάδα με πολλά εσωτερικά προβλήματα κ κάνει πρωία πρωταθλητισμού δεν τον λες κ αποτυχιμενω....

Μα δεν εννοώ τον. Πανάγουλια εξαλου πρόπερσι δεν ήταν αυτός φροντιστής και μετά προπονητής

Τι έγινε ρε Παναρκαδικάρα ! Στην ΑΕΚ βρέθηκες ; Τώρα ούτε με τη νέα διοίκηση δεν σου έδωσαν πόστο ; Κρίμα . Με την επόμενη διοίκηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.