Γέμισε Αρκαδία το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Γέμισε Αρκαδία το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Φεβρουάριος 01, 2016 - 19:08
3 σχόλια

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» πραγματοποιείται σήμερα η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ευδιάθετος και χαμογελαστός υποδέχεται τους υποστηρικτές του φακέλου της αρκαδικής πρωτεύουσας, οι οποίοι κατά την είσοδό τους πραγματοποιούν δηλώσεις. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ, με σεβασμό στην ιστορία και στην πολιτιστική κληρονομιά της Αρκαδίας, Καλή επιτυχία, εύχομαι η προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά. Το αξίζουμε, η Τρίπολη είναι πάνω απ' όλα».

Εύη Τατούλη, πολιτευτής της ΝΔ στην Αρκαδία: «Πολύ σημαντική μέρα, ασφαλώς έχει τις καλύτερες ευχές και την ενεργό μας συμμετοχή, προκειμένου να κερδηθεί ο τίτλος. Τα συγχαρητήριά μου, η Τρίπολη και η Αρκαδία έχει όλες τις περγαμηνές, να διεκδικήσει και να κερδίσει».

Γιώργος Παπαηλιού, βουλευτής Αρκαδίας: «Η Τρίπολη αξίζει να αναλάβει γιατί μπορεί να εκπέμψει πολιτισμό που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ανθρωπισμό».

Κώστας Μασσέλος, πρύτανης ΠαΠελ: «Καλή επιτυχία, εξαιρετική εκδήλωση, το Παν/μιο είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια».

Γιώργος Μπακούρης (περιφερειακός σύμβουλος): «Η Αρκαδία το δικαιούται, για τον πολιτισμό της, για το περιβάλλον της, για την επιρροή της στο εξωτερικό. Εύχομαι από καρδιάς η Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης».

Έλενα Μπουζαλά (δημοσιογράφος ΕΡΤ, με καταγωγή από το Περθώρι): «Εύχομαι κάθε επιτυχία, πιστεύω ότι έχουμε όλες τις πολιτιστικές, επιστημονικές και περιβαλλοντικές προϋποθέσεις για να κερδίσουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Γιαννόπουλος, δήμαρχος Γορτυνίας:«Μια βραδιά που ενδιαφέρει όλους μας, η Τρίπολη έχει πολλά περισσότερα να δείξει. Η παράδοση που εκφράζει, είναι η ώρα να βγει μπροστά».

Κώστας Καλύβας, εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία»: «Είναι μία από τις σημαντικότερες βραδιές για την Αρκαδία. Όλοι οι Αρκάδες ευχόμαστε να κερδίσει, από την Αρκαδία ξεπήδησε η ελευθερία, εύχομαι οι προσπάθειες να ευοδωθούν».

Δ. Παπαδόπουλος, δήμαρχος Μεγαλόπολης: «Είναι μια σπουδαία μέρα για όλη την Αρκαδία. Πολύ σωστά έχει προκριθεί να είναι μια υποψηφιότητα για όλη την Αρκαδία, που αφορά άμεσα όλους τους Δήμους της Αρκαδίας. Είναι χρέος όλων να στηρίξουν την προσπάθεια και να βοηθήσουμε ώστε με πολύ μεγάλες αξιώσεις να διεκδικήσει αυτόν τον πολύ σπουδαίο θεσμό».

Δ. Καραμήτζος, γραμματέας ΣΑΟΟ: «Είμαι πολύ χαρούμενος ο Σύλλογός μας με τη δράση του και το έργο του στηρίζει την υποψηφιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής, έχουμε μια καλή συνεργασία, θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Δ. Ταλαγάνης, εικαστικός: «Σημαντική βραδιά, σημαντικότερη η Αρκαδία ως οικουμενικό μήνυμα. Εύχομαι η επιτυχία να έρθει σύντομα. Να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι μια ευκαιρία να γίνουν σημαντικά πράγματα στην Αρκαδία».
 


3 Σχόλια

Φώτη σπητι σου μανάρι μου!! Και αυτο σε ενοχλεί!! Τι να κάνουμε τωρα?? ( αν είχες καεί θα τα μετρούσες) φυσικά αν ξέρεις να μετράς γιατι Μαλον οχι...ΒΛΑΜΕΝΟ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.