Γάζα: Πάνω από 480 νεκροί σε ένα 24ωρο

Γάζα: Πάνω από 480 νεκροί σε ένα 24ωρο

Οκτώβριος 27, 2023 - 12:45
1 σχόλια

Eurokinissi

Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά τη Γάζα ενώ η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί τον «στραγγαλισμό» του παλαιστινιακού θύλακα χωρίς να έχουν ληφθεί σημαντικές πρωτοβουλίες για να υπάρξει κάποια διέξοδος και να προστατευθούν οι άμαχοι.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε ψήφισμά του ζητά την ανθρωπιστική παύση των βομβαρδισμών για να περάσει ανθρωπιστική βοήθεια και δεν κάνει λόγο για ανθρωπιστική εκεχειρία.

Ο ΟΗΕ αναμένεται να συνεδριάσει ξανά αλλά μία κοινή απόφαση μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη.

Την ίδια στιγμή εκτός από τη Γάζα και τη Δ. Όχθη, η ένταση μεταφέρεται στο έδαφος άλλων χωρών με τα πλήγματα των ΗΠΑ στη Συρία – ως απάντηση σε προηγούμενες επιθέσεις – και με τις ρουκέτες στην Αίγυπτο με τον κίνδυνο μιας ευρύτερης ανάφλεξης να είναι πάντα υπαρκτός.

in.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γεια σου Κυριακο τουρκοφαγε θα μας φτάσεις ξανά στην κόκκινη μηλιά. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βάλουμε τα λάδια στο υπόγειο και να περιμένουμε να φτιάξουμε ξανά τις περιουσίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.