Φθορά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρίπολης - Άγνωστοι πέταξαν πέτρες (pics)

Φθορά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρίπολης - Άγνωστοι πέταξαν πέτρες (pics)

Μάρτιος 19, 2024 - 12:57
6 σχόλια

Το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης δέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου το βράδυ καταγγελία για πρόκληση φθοράς σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κάποιος ή κάποιοι πέταξαν πέτρες σε σταθμευμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρίπολης, στον χώρο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία, πληροφορηθήκαμε ότι όταν διαπιστώθηκε η φθορά στον υαλοπίνακα του λεωφορείου, έγινε καταγγελία περίπου στις 20:00.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ποιος να είναι άραγε? Σπάω το κεφάλι μου..... Να χρησιμοποιήσει το ΚΤΕΛ τις κάμερες, και να κοπούν τα επιδόματα για ένα χρόνο....

Ο άλλος ρωτάει αν ακούει η αστυνομία. Η αστυνομία τι να κάνει; Κάποιοι εδώ μέσα δεν μας τα έχουν ζαλίσει πρωί μεσημέρι βράδυ ότι ο δήμος είναι υπεύθυνος για την αστυνόμευση της πόλης; Τώρα είναι δουλειά της αστυνομίας δηλαδή; Θα σας μαλώσω ρε τρολάκια. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.