Φθινοπωρινές κόντρες και ξεσκεπάσματα…

Φθινοπωρινές κόντρες και ξεσκεπάσματα…

Οκτώβριος 06, 2017 - 20:07
20 σχόλια

Το Φθινόπωρο είναι εδώ με το κρυαδάκι του φιλαράκια μου, αλλά αυτή η ψύχρα ήρθε να ενώσει και να γεφυρώσει σχέσεις που είχαν αποδυναμωθεί.

Ο λόγος για τους φίλους Πέτρο και Τάκη οι οποίοι έσφιξαν τα χέρια πάνω στο γρασίδι. Ο Πέτρος φαίνεται ότι δεν κρατά εγωισμούς και δείχνει έμπρακτα την φιλία του και κάνει έργα ανοίγοντας ένα δίαυλο συνεργασίας.

Καλέ πρόεδρε…. εσύ ο τρίτος από αριστερά..

Έναν «Πρόεδρε» αν φώναζε κάποιος 50 κεφάλια θα γύριζαν. Γέμισε το χορτάρι προέδρους νυν , πρώην και εν δυνάμει. Γιατί μια φορά πρόεδρος για πάντα πρόεδρος!

Το Φθινόπωρο εκτός από σύσφιξη σχέσεων φέρνει και εκλογές.

Εκλογές στο Επιμελητήριο και στον Δικηγορικό με πολλές εκπλήξεις…

Στους δικηγόρους προβλέπεται αλλαγή σκυτάλης της προεδρίας, αφού ο Δημήτρης έκατσε δύο χρόνια, με 3 νέα ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Κάτι πήρε το αυτάκι μου για 2 άντρες και μία γυναίκα. Η μάχη δεν θα είναι σώμα με σώμα, αλλά κομματική φιλαράκια μου.

Στο επιμελητήριο τώρα εκεί που πίστευαν ότι ο Γιάννης δεν θα έχει αντίπαλο, ένα νέο δυνατό ψηφοδέλτιο φαίνεται να διεκδικεί αξιώσεις.

Ας μη μιλήσω για τους υποψήφιους δημάρχους…. Κώστας ακούγεται, Χρήστος ακούγεται, έχω μπερδευτεί λιγάκι.

Εν αναμονή είναι και τα φέιγ βολάν, έχουν πάει στο τυπογραφείο φίλοι μου. Αυτά που θα μοίραζαν στην πόλη καλέ.. δεν θυμάστε τον Τάσο;  Ή μήπως θα μπουν σε κανένα συρτάρι και θα περιμένουν για αρκετό καιρό, ή μήπως θα χαθούν στη διαδρομή όπως τα άλλα;

Οι πληροφορίες μου λένε ότι βγήκε το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. Για να δούμε θα ανάψουν τα αίματα, θα υπάρξουν καρατομήσεις, ή θα βγουν λευκές οι περιστέρες.. Και αν δεν υπάρξουν λευκές περιστέρες τότε η δικαιοσύνη θα επέμβει;

ΥΓ : Προς κάθε ενδιαφερόμενο, μην ψάχνετε εδώ μέσα για άλλα φαντάσματα μόνο εγώ είμαι, ο Κάσπερ και κανένας άλλος!

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

Αγαπητό μας φαντασματάκι όλοι γνωρίζουν ότι βγαίνετε (σαν φαντάσματα) τα μεσάνυχτα, εσύ πως βγήκες το εσπέρας; περίεργο!

Ο Μήτσιος γιατί εδρεύει στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου κρύβεται απο κάποιους που τον ψάχνουν τους τελευταίους μήνες;

Το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για την ΚΕΔΗΤ εχει βγει θα κλάψουνε μανούλες.

ο Γιαννης στο επιμελητηριο, ειναι μονος του, δεν υπαρχει αλλος συνδιασμος, μη λετε πραγματα που δεν ισχυουν, διχως λογο και αφορμη. να χαμε να λεγαμε. και να υπαρχει τι θα αλλαξει?

Ο γιαννης δεν ειναι μονος του πλεον... κοιμήσου εσυ εχει βουήξει η πιατσα και θα σου έρθει ο ουρανος σφοντυλι.

Μάλλον τώρα αγουροξύπνησες κ. 11.05, ο Γιάννης είναι τόσα χρόνια στο επιμελητήριο και έχει παλέψει να κάνει τους δρόμους που οδηγούν στο επιμελητήριο, λεωφόρους για όλους μας!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΤΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΕΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Ο βρυκόλακας βγαίνει στην σύνταξη. Έρχεται νέο αίμα στο Επιμελητηριο. Σύντομα οι ανακοινώσεις.

Αβάφτιστη είσαι Κάσπερ? Η επιμονή σου να "αρθρογραφείς", αν αυτό το κείμενο λέγεται αρθρογραφία, δηλώνει ότι δεν μπορείς να τα γράφεις αυτά που γράφεις επώνυμα.

Σιγά μπάς και τα βρήκε ο Μαντάς με τον Τατουλη!! Απο που προκύπτει αυτο? Για αυτο μετα στο τραπέζι τον γειώσε κανονικά τον Πετραν!!

Τι γίνεται ρε αριστεροδεξιοί όλοι σας μυρίζουν ; όλοι δεν σας αρέσουν; θέλετε να έρθετε εσείς για μυρίζετε καλλίτερα; φάτε μνημόνια των κομμάτων σας & μην μιλάτε, στα τέσσερα όπως είπε & τέως πρωθυπουργός ! έλεος!

Ο Μαντάς γειωσε τον τατουλη η το αντίθετο; Οι πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος δεν ήταν καλεσμένος. Μόνο οι αντιδήμαρχοι.. πάντως, αν τον καλεσαν και δεν πήγε, καλά έκανε.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο Μπουντρουκας και η ομαδα του παλι περιπατο θα κανει.

Νέο τελικό συμπέρασμα........ ρε φαντασματάκι πάλι έξω πέφτεις; Μπουντρούκας και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να πούμε! τελεία και παύλα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.