Το φωτορεπορτάζ του τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας

Το φωτορεπορτάζ του τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας

Απρίλιος 22, 2024 - 10:04
3 σχόλια

Ο 52ος τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας πέρασε στην ιστορία με τον Παναρκαδικό να κερδίζει στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» με 2-1 το Λεωνίδιο κατακτώντας το τρόπαιο.

Η αναμέτρηση είχε νικητή με ανατροπή στο σκορ τον Παναρκαδικό και το Λεωνίδιο να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας για την εξαιρετική του εμφάνιση και την σοβαρότατη ποδοσφαιρική του εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του Nigel Copage με όλες τις στιγμές του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας μεταξύ του Λεωνιδίου και του Παναρκαδικού.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Για να καταλάβετε το ροστερ της κάθε ομάδας και την δυναμική της ο τερματοφυλακας του παναρκαδικου θεατής και του Λεωνιδίου έπιανε τα απιαστα

Άρα με τη λογική σου τα δυο γκολάκια που έφαγε ο τερματοφύλακας πιάνονταν κ ήταν εύκολα. Χμμμ μήπως τελικά δεν είναι κ τόσο καλός ή έμεινε κι αυτός «θεατης» κ τα έφαγε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.