Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Παναργειακός - Δόξα

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Παναργειακός - Δόξα

Ιανουάριος 23, 2017 - 10:14
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης δεν τα κατάφερε στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 στην εξ’ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Καλογέρης στο 49’ και ήταν αρκετό για τον Παναργειακό για να του χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να λυγίσει την αντίσταση της μαχητικής Δόξας Μεγαλόπολης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Βιδάλης, Στασινόπουλος, Βαρότσης, Φίλης, Ζαχαράκης, Καρέλης, Κουρούμα, Ανδριόπουλος, Καλογέρης, Φασούλης
(Λυκομήτρος, Καρατάσος, Πλατής)

ΔΟΞΑ: Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Ασημακόπουλος, Κατσαρός, Πέπα, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φωτογραφικό φακό eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος και για περισσότερες φωτογραφίες μπείτε στο argolidaportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.