Φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης τα πυροτεχνήματα (pics,vid)

Φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης τα πυροτεχνήματα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 27, 2015 - 23:44
7 σχόλια

Με ένα πλούσιο θέαμα από τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα έκλεισε η βραδιά με τη λήξη των εκδηλώσεων για την 194η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Δεκάδες πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό με πολλά χρώματα χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό θέαμα.

Απολαύστε τα όμορφα πυροτεχνήματα αλλά και το θέαμα που «επεφύλασσε» το Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης με τον Τερτσέτη και τον Πολυζωίδη να δίνουν άλλο χρώμα στην πολύ όμορφη βραδιά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης


7 Σχόλια

ειπαμε να πεταξουμε μερικες χιλιαδες ευρω για 3 ωρες το πρωι και 2 ωρες το βραδυ.ηταν πολυ ωραια ολα ναι αλλα ελλειψεις.που ηταν ο στρατος? η πυροσβεστικη τα αρματα που ειχαν παλια? τα αλογα οι αμαξες? αρκει που καθαρισαμε ναναι καθαρα ακ ιαυριο θαναι ολα ξεχασμενα.που ειναι οι παλιες παρελασεις?? η απλοτητα? η ευγενεια?και γιατι αυτη η τοσο ενδοξη μερα της Ελλαδας μεταφερεται κ αι γιορταζεται Κυριακη Ππαντα?? επρεπε να τιματε την ιδια μερα? και να ειναι αργια για την πολη μας ως φορος τιμης.αρκει που διξαμε στον Προεδρο της Δημοκρατιας οτι για τετοια θεματα πρωτοκολλου εχουμε λεφτα για καμια αλλη σοβαρη υποθεση χασκουμε.

Δήμαρχε υπερβολή όλα αυτά τα πυροτεχνήματα. Μισό λεπτό θα ήταν αρκετό. Άσε που χάλασαν και το κλείσιμο της τόσο ωραίας εκδήλωσης. Λυπάμαι που σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική κατάσταση "καίτε" τα ευρώ των δημοτών.

Όσο και να στοίχισαν, έπρεπε να κρατήσουν περισσότερη ώρα από τις προηγούμενες εκδηλώσεις. Τι ψάχνεις να βρεις τώρα; Έπρεπε να φανεί κάποια διαφορά. Στην Ελλάδα δεν ζούμε ;

Όσο στοίχισαν το 2012 και το 2013!!! Απλώς τώρα έπεσαν!!! Όσο για το 2011 ψάξτε να βρείτε πόσο στοίχισαν....είναι, έκλπηξη!!!

Φρίκη είναι το μόνο που μπορεί να αισθάνεται κάποιος, όταν τα ΜΜΕ της περιοχής το μόνο που κατάλαβαν ήταν τα πυροτεχνήματα και πέρασε απαρατήρητη η παρουσία ενός μεγάλου Έλληνα συνθέτη του Γιάννη Μαρκόπουλου, για τον οποίο καμία αναφορά δεν έγινε, ούτε τον Λάκη Χαλκιά, ούτε τον "κοντοχωριανό" μας (από το Άργος) Άγγελο Παπανδριανό με τις δωρικές ερμηνείες τους στους Ελεύθερους Πολιορκημένους του Διονυσίου Σολωμού, έργο ζωής του συνθέτη. Κοιμηθείτε τον πολιτιστικό σας ύπνο και ξυπνήστε πάλι με τα επόμενα πυροτεχνήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.