Φωτιές: Επικοινωνία Βλάση με Γεραπετρίτη για ενίσχυση με εναέρια μέσα στην Αρκαδία

Φωτιές: Επικοινωνία Βλάση με Γεραπετρίτη για ενίσχυση με εναέρια μέσα στην Αρκαδία

Αύγουστος 07, 2021 - 19:42
13 σχόλια

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης για τις φωτιές που πλήττουν την Αρκαδία, ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με τους κύριους Χριστογιαννόπουλο και Κούλη,των δύο πυρόπληκτων δήμων της Αρκαδίας, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης, για να ενημερώνεται για την κατάσταση.

Ο κ. Βλάσης επικοινώνησε με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και του ζήτησε να ενισχυθεί η Αρκαδία με εναέρια μέσα έτσι ώστε να ελεγχθεί η φωτιά, βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και με την κατάσταση σε ολόκληρη τη χώρα, αφού τα πύρινα μέτωπα είναι πολλά και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από το κέντρικό συντονιστικό.


13 Σχόλια

Ο πρόεδρος που είναι αλήθεια;; Που το απόγευμα ανέβαζε στο fb έκκληση για επαγρύπνηση και 3 ώρες μετά ανέβαζε χορούς και γλέντι σε πανηγύρια; Ωραίος τρόπος για να μείνεις ξύπνιος πρόεδρε!!!

Σωθηκαμε

Όλη τη μέρα δεν ακούστηκε αεροπλάνο ή ελικόπτερο, Τώρα στο τέλος, με το σούρουπο, κάτι ακούγεται να περνάει, ένα-δύο εναέρια. Τέτοια ανικανότητα...

19.56 Μ' αρέσει που αντί να τον γράψεις στ' αρχ@@@ σου (όλους τους ανεξαιρέτως) του γράφεις και σχόλιο. Γι' αυτό τους έχουμε κάνει όλους νοματαίους και μας χορεύουν στο ταψί. Γιατί από τη μία τους βρίζουμε κι από την άλλη ασχολούμαστε μαζί τους. Δεν ασχολείσαι καλύτερα με τ' αρχ@@@ σου καημένε; Καλύτερα θα συνεννοηθείς

Κάπου το ψάρεψα: "Προτιμώ να πληρώνω έναν πυροσβέστη που θα κάνει τα πάντα για να σώσει το σπίτι μου και ας κάθεται 10 μήνες να ξύνει τα τέτοια του παρά έναν βουλευτή που τα ξύνει 12 μήνες και δεν τον νοιάζει το σπίτι μου."

Και τι να σου κάνει ο Γεραπετρίτης ρε Κωστάκη; Να φάει παντόφλα από τη σύζυγο ή χέρι από τον πεθερό, για να φανεί ότι εσύ ενδιαφέρεσαι τάχαμου τάχαμου;

Γιατί καθηλώσατε τα Καναντέρ ; με ποιανού εντολή έγινε αυτό; μήπως υπάρχει σχέδιο; έχουν αποδείξει διεθνώς την αξία τους (όπου και αν πήγαν,θυμάστε;ή θέλετε να σας το γράψω;),κ.κ. άριστοι........

Τα εναέρια μέσα δεν στέλνονται με ρουσφέτι!!!Άϊντε γιατί δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι!!!

Συνεχής επικοινωνία... Ενημέρωση.... Σίγουρα δεν μας κάνετε πλάκα????

Έτσι λειτουργεί η επιτελική κυβέρνηση. Όχι να στείλουν πυροσβεστικά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχει βάλει το δήθεν συντονιστικό, αλλά με τα τηλέφωνα του κάθε υπουργού. Το καταλάβατε ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.