Φωτιά στην Μαγούλα Τεγέας (pics,vid)

Φωτιά στην Μαγούλα Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 06, 2021 - 13:56
31 σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην Μαγούλα Τεγέας.

Καίει ξερά χόρτα. Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική.

Η φωτιά καίει χωράφια, ενώ οι άνεμοι είναι δυνατοί. Επιχειρούν πυροσβέστες ενώ είναι και ο δήμαρχος Κ. Τζιούμης και ο ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τρίπολης Γεώργιος Οικονομόπουλος στο σημείο.

Φωτιά έπιασε και πιο κάτω στα όρια Μαγούλα-Λιθοβούνια.

Πολύτιμη η βοήθεια και των αγροτών της περιοχής, που έσπευσαν να βοηθήσουν με τα τρακτέρ τους.

Η φωτιά έχει σβήσει, έχουν μείνει όμως σε επιφυλακή οι αρμόδιοι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Φωτιά στη Μαγούλα


31 Σχόλια

Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο τελικά, ούτε καν σεβασμό στην κρισιμότητα της κατάστασης. Ο τόπος μας καίγεται κι εσείς ποζάρετε στην στάχτη και τη συμφορά. Λίγη τσίπα δεν θα έβλαπτε.

Ευπαθής περιοχή πλέον είναι η ίδια η Τρίπολη. Άντρο και πεδίο λαμπρό για την επέλαση της γυφτιάς. Ήδη η νύχτα της πόλης γυφτο-τρομο-κρατείται. Τελευταία τα νυχτερινά επεισόδια από «καταδρομές» στην Πετρινού είναι σύνηθες φαινόμενο. Η αστυνομία, η εισαγγελία και η δημοτική αρχή παγερά αδιάφοροι. Αν υπάρξουν θύματα τι θα κάνετε; Γιατί τότε θα σας λέμε εμείς τα γράφαμε, αλλά εσείς ρίχνατε την ευθύνη ο ένας στον άλλο και προσπερνούσατε... όπως οι αστυνομικοί με τον γυναικοκτόνο στην Δάφνη. Απεύχομαι τα χειρότερα αλλά έρχονται. Δήμαρχε πάρε μέτρα χτες. Είναι στα χέρια σου πλέον το θέμα. Δράσε!

Για αυτόν που είχε το χωράφι του έτσι. Υπάρχει Ευθύνη. Έστω και τώρα να του χρεωθουν Τουλάχιστον τα έξοδα.

οι γυφτοι ανεξελεγκτοι θα κάψουν και τον ίδιο το δήμαρχο...έτσι οπως πάει....

ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

15.45 Καταλαβαίνω ότι σας έχει τρελλάνει ο δήμαρχος. Αν δεν ήταν παρών θα γράφατε ο δήμαρχος κάθεται στη δροσιά του γραφείου του και δεν νοιάζεται, είναι παρών μέσα στη μάχη ήρθε για να βγάλει φωτογραφία. Δεν σας βρίσκουμε πουθενά. Πάρτε το χαμπάρι ο Τζιούμης είναι ο καλύτερος δήμαρχος των τελευταίων χρόνων, συνηθίστε το γιατί θα τον βλέπετε για πολλά χρόνια στη δημαρχία.

18:32 σου εντοπίζουμε το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα, που ευθύνεται και για τη φωτιά, και μας λες να πάμε σε ψυχίατρο. ΟΚ. Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν. Ετοιμάσου...

20.13 Ποιον ακριβώς απειλείς εσύ ρε μεγάλε και μάλιστα να "ετοιμαστεί"; Και από τι ακριβώς να ετοιμαστεί δηλαδή που μου γίνατε όλοι δικαστές, αστυνόμοι και εισαγγελείς και απειλείται θεούς και δαίμονες αλλά πάντα χωρίς όνομα; Και σε ποιον ακριβώς εντοπίζεις εσύ το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα; Σε κάποιον που δεν γνωρίζεις ούτε πώς είναι, ούτε και ποιο είναι το όνομά του; Πήγαινε να το πεις στο δήμαρχο το πρόβλημά σου αν θεωρείς ότι είναι τόσο σοβαρό. Τι το λες εδώ μέσα; Να το δει ποιος; Εμείς οι υπόλοιποι;

Άντε βρε και η επόμενη φωτογραφία με την μάνικα στο χέρι έτσι για το φυλλάδιο των εκλογών.

20.47 "εσείς οι υπόλοιποι" είσαι αυτός ακριβώς που πρέπει να το δει. Ο παρα-τω-δημάρχω. Και με την ευκαιρία, μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και θεωρείς ηλίθιους όλους τους άλλους. Άκου λοιπόν, ξέρουμε όλοι και ποιος είσαι και τι και πότε γράφεις και κάνεις μπαμ από μακρυά. Και κάθε φορά που πας να ρίξεις στάχτη στα μάτια των αναγνωστών, τα κάνεις ακόμη χειρότερα και ξεφτιλίζεσαι... αν υπάρχει περιθώριο δλδ να ξεφτιλιστείς κι άλλο, γιατί είσαι στον πάτο έτσι κι αλλιώς. Πιο χαμηλά από σένα στον πάτο είναι μόνο ο κολλητός σου, ο Τζιούμης. Που σε φόρτωσε στην πόλη κουμανταδώρο. Άντε τώρα.

Βρηκατε πάλι ευκαιρία μερικοί να δείξετε τον κακό σας εαυτό καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν

Προς σχόλιο 18:11 Στο fb που έγραψα για τα χωράφια και τα οικόπεδα με τα ξερά χόρτα που δεν φροντισαν να μαζέψουν, παρόλο που ο δήμαρχος φωναζει καιρό τωρα, έφαγα bullying από μια 'κυρία'.

Ο μοναδικός δήμαρχος που βρέθηκε πραγματικά στη φωτιά και βοήθησε και δεν πήγε να βγάλει φωτογραφίες μόνο. Ήμουν εκεί και τον είδα μες στην σκόνη και στην μουτζούρα από τη στάχτη. Γράψτε ότι θέλετε εσείς εμείς οι πολίτες βλέπουμε

20:47, τα νταραβέρια σου με τους γύφτους να τα κάνεις στο νεοχώρι γορτυνίας, εδώ ξέχασέ τα. Θα σε πάμε καροτσάκι μέχρι τον Αρειο Πάγο, μπαγλαμά, τυχοδιώκτη, ανεπάγγελτε. Όχι το τζιούμη, εσένα. Όπως και κάτι άλλους συνδικαλιστές, υποστηρικτές της ίδια "φυλής". Το πιασες τι εννοώ, ή όχι? Το θες πιο λιανά ποιον εννοώ? Είσαι γάτα γορτύνιος και κατάλαβες.

Η φωτιά ξεκίνησε απο υποκλοπή ρεύματος απο κολώνα της ΔΕΗ. Όποιος λοιπόν το επιτρέπει ή σκέφτεται "άνθρωποι είναι και αυτοί" ας έχουν ρεύμα και νερό, ας αναλογιστεί ότι αν τα τρακτέρ δεν προλαβαιναν μαζί με τους πυροσβέστες η φωτιά θα είχε φτάσει στα Δολιανά. Για να εχουν αυτοί τις ανέσεις τους, θα καούμε οι υπόλοιποι.

Επιτέλους πρέπει η δημοτική αρχή να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της στο θέμα ρομά. Κινδυνεύουν ζωές, χάνονται περιουσίες, απειλούνται παιδιά, διακινούνται ναρκωτικά. Οι δικαιολογίες περί αρμοδιότητας και ανεπάρκειας της αστυνομίας, να διατυπωθούν επισήμως από τον δήμαρχο αρμοδίως, και δεν αποτελούν άλλοθι για την αδιαφορία του δήμου. Αναλάβετε δράση πριν να είναι αργά. Οι προειδοποιήσεις είναι πάμπολες από όλα τα μέτωπα. Δεν θα έχετε καμμία δικαιολογία μετά πως δεν είδατε ή δεν ξέρατε. Αν είναι να πάνε μερικά παιδιά στον τάφο, καλύτερα να πάτε εσείς φυλακή. Επιτέλους

Το θέμα πλέον είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό. Οι «ευπαθείς» σήμερα έκοψαν τα καλώδια στις γεννήτριες των φυγείων εμβολίων στο Περιστέρι για να πάρουν τον χαλκό. Η Πολιτεία σε όλα τα επίπεδα, τοπικό και κεντρικό, πρέπει να δείξει ισχυρή βούληση να τελειώσει κάθε παρανομία της γνωστής «ευπαθούς» κατηγορίας «συμπολιτών» μας. Και τοτε θα ακολουθήσει και το επιχειρησιακό σκέλος και το δικονομικό. Απλά η πολιτεία, τοπική και κεντρική, προτιμάει τα εύκολα πελατάκια από την κοινωνική ειρήνη, υγεία και ευημερία. Δυστυχώς

Το. γνωστό νούμερο που κάθε μέρα γράφει για τους γύφτους. Τι σχέση έχει ο δήμος με την εγκληματικότητα των γύφτων ρε ηλίθιε ; Μας κούρασες πια. Δεν γράφεις τίποτε για αστυνομία, δικαστικές αρχές, περιφέρεια βουλευτές πολιτεία κλπ μόνο για το δήμο. Είσαι παπαγαλάκι ξεκάθαρα

ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ. ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΛΠ) ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

16.37 - 16.49 ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ? ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ, ΠΟΙΑΝΟΥ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ , ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ Η ΟΧΙ ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΗ . ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ . ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

Αγαπητοί μου συμπολίτες το θέμα της εγκληματικότητας των Ρομά, το οποίο είναι μεν διαχρονικό, αλλά τελευταία έχει επιδεινωθεί σε όλη τη χώρα , είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και δεν λύνεται από το δήμαρχο μόνο ή την αστυνομία ή τον περιφερειάρχη κλπ και βέβαια δεν λύνεται με αναρτήσεις. Απαιτεί συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές από τη συντεταγμένη πολιτεία και συνεχή προσπάθεια από όλους. Σταματήστε λοιπόν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις στο ίντερνετ.

16:37, 16:49, Αν διαβάσεις την επιστολή των προέδρων τεγέας, απευθύνεται σε όλους όσους αναφέρεις και στην δική σου υπηρεσία. Ας θολώνεις εδώ τα νερά, όταν θα σε καλέσει ο εισαγγελέας τρίπολης που διέταξε προανακριτική, θα σου κοπεί ο βήχας και θα δεις πως έχεις πάρει στο λαιμό σου και το δήμαρχο. Τα κουμάντα στο δικό σου χωριό όχι στα δικά μας και στη Τρίπολη. Τελος.

17:31 Η επιστολή αυτό ακριβως το νόημα έχει. Να συνεργαστούν όλοι για να δοθεί λύση. Ο μόνος λοιπόν που θίγεται απο μόνος του είναι ο υποστηρικτής του τζιουμη, κανένας άλλος. Δεν πειράζει αγαπητέ, η αρχή έγινε όμως με αυτή τη κίνηση. Ας ξαναδιαβάσει το πίνακα αποδεκτών και ας μην χοροπηδάει γιατί αυτόείναι ύποπτο και δειχνει συνυπευθυνότητα. Ο εισαγγελέας έχει την απόλυτη στήριξη του Χρυσοχοίδη και του κόσμου.

Τη βδομάδα που μας πέρασε γνωστος ημεδαπός με αγροτικό κ τη μουσική διαπασών κάθισε με παρέα σε κατάστημα εστιασης στην Πετρινού, άναψαν μπαφους μεσα στον κόσμο που ανυποψιάστος έπινε κ έτρωγε, τσακωθηκαν με τους θαμώνες όταν διαμαρτυρήθηκαν, έκαναν τσαμπουκα κ νταηλίκια κι έφυγαν ανενόχλητοι. Το ίδιο ξαναέκαναν κ σε άλλο κατάστημα άλλο βραδυ και το ίδιο εγινε προχτές με ταυτόχρονο νταλαβέρι μπροστά σε παιδιά. Μέσα στον κόσμο χωρίς ίχνος προφύλαξης και φόβο. Κι απειλούσε όποιος πάρει αστυνομία θα βρει το μπελά του. Στην Τρίπολη, Πετρινού. Όχι μόνο σε χωριά και Τεγεα αλλά παντού. Δεν πάει άλλο

Αλωνιζουν στις Ρίζες.μεθυσμενοι,οδηγούν γρήγορα μέσα στο χωριό,κυκλοφορούν αργά την νύχτα,ψάχνοντας και εγώ δεν ξέρω.ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα.δεν θα έχουμε και αυτούς στο κεφάλι μας.καντε κάτι.

18:30, αυτόν που αναφέρεις ούτε η τοπική αστυνομία δεν μπορεί να τον ακουμπήσει, είναι κράτος εν κράτη. Την έχει δει αφεντικό της πόλης.

16.37 16.49 Εσείς τι ζόρι τραβάτε; Με ποιον είσαστε; Αντί να υπερασπιστείτε τους δημότες και το δίκαιο, που δεινοπαθούν, υποστηρίζετε τους γύφτους; Και επιτίθεστε στον κόσμο για να δικαιολογήσετε το δήμαρχο; Πάτε καλά; Παντού βλέπετε αντιπολίτευση; Όχι κύριοι. Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και οι αρμόδιοι ΟΛΟΙ, αστυνομια - εισαγγελέας-δήμαρχος πρέπει να πάρουν άμεσα μέτρα. Το κακό παράγινε. Δεν μας νοιάζει ποιος θα πάρει πρωτοβουλίες και μέτρα και ποιος είναι υπεύθυνος. Να κινητοποιηθούν όλοι υπέρ των δημοτών, κατά της παρανομίας των γύφτων. Τίποτε άλλο. Αυτό πιάνει και το δήμαρχο και όλους.

Οι γύφτοι στην πόλη έχουν ξεφύγει τελείως. Καλά τα λέει ο άνθρωπος και βγήκαν κάτι αδερφ.. .ς να τον φάνε. Οι γύφτοι είναι το ένα νούμερο στην πόλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.