Φωτιά σε κάδους στην «Αελλώ» τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Φωτιά σε κάδους στην «Αελλώ» τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 12, 2017 - 09:18
6 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα και κατέστρεψε ολοσχερώς δύο κάδους απορριμμάτων στον παλιό κινηματογράφο «Αελλώ» στην Τρίπολη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 05:50 ξημερώματα Κυριακής 12 Φεβρουαρίου και, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο Arcadia Portal, δεν άργησε να καταστρέψει τους δύο κάδους μπροστά από την πρόσοψη του παλιού κινηματογράφου.

Επειδή δύο εστίες φωτιάς είναι δύσκολο να οφείλονται σε μια απροσεξία ή σε ένα αναμμένο τσιγάρο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εμπρησμό.

Στη φωτογραφία, η εικόνα που παρουσιάζει το σημείο το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου: Όπως βλέπετε, ο κάδος της ανακύκλωσης έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μ' αυτή την άχρηστη δημοτική αρχή που έχει διαλύσει τα πάντα και που η μόνη μέχρι στιγμής προσφορά της είναι να περιφέρεται στα πανηγύρια και να φωτογραφίζεται, θα γίνουν και πολύ χειρότερα...Αυτό είναι μόνο μια μικρή γεύση...

Με αυτα που γράφεις χοντρή Τίνα προδιδεις την ταυτότητα σου!! Μαλον εισαι μια απο αυτους που τους ανάβουν

Ότι θα έφταιγε η δημοτική αρχή για τους εμπρησμούς στους κάδους δεν μπορούσα να το περιμένω. Απίστευτο.

@Anonymous Δευ, 13/02/2017 - 10:12 Ενδεχομένως το σχόλιο δεν εννοεί ότι η δημοτική αρχή βάζει τις φωτιές βρε όρνιο (στο γράφει κιόλας ρε τούβλο ότι «Μ' αυτή την άχρηστη δημοτική αρχή που έχει διαλύσει τα πάντα...») αλλά ότι έχει αφήσει την πόλη στον αυτόματο πιλότο και ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος...Το κατάλαβες τώρα ή να στο συλλαβίσουμε κιόλας; Μην με κάνεις να πιστέψω ότι τους έχεις ψηφίσει κιόλας, γιατί αν το έχεις κάνει καλά να πάθεις...

Αυτό τωρα κι αν ειναι σύμπτωση. "Αναγνώστης έστειλε φωτογραφία με καιόμενους κάδους..." και μάλιστα στις 5.50 τα ξημερώματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.