Φωνές και γιουχαΐσματα στο ΔΣ Τρίπολης (video)

Φωνές και γιουχαΐσματα στο ΔΣ Τρίπολης (video)

Φεβρουάριος 24, 2015 - 23:32
6 σχόλια

Ο πρόεδρος ζήτησε από κάτοικο να αποχωρήσει από την αίθουσα

«Ντροπή σου!», φώναζαν οι κάτοικοι τη στιγμή που ο δήμαρχος μιλούσε για τις εργασίες που θα γίνουν στη θέση Μεγούλα στο Λεβίδι.

Τα αίματα άναψαν, με τους κατοίκους "να βγαίνουν από τα ρούχα τους" και να διαμαρτύρονται σε πολύ έντονο ύφος, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο πρόεδρος ζήτησε από έναν δημότη να αποχωρήσει από την αίθουσα, με τρόπο τον οποίον δεν δέχτηκε, και του ζήτησε να τον αποκαλέσει «κύριο» για να περάσει έξω. Ο κάτοικος πλησίασε την έδρα και ακολούθησε μια στιγμή σύγκρουσης. Οι κάτοικοι θέλησαν να υποστηρίξουν τον δημότη, καθώς δεν δέχτηκαν να αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών, από τη στιγμή που δεν συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα. 
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Άναψαν τα αίματα» στο ΔΣ Τρίπολης


6 Σχόλια

Εμεις φταιμε που τους ανεχομαστε Σε αυτο πονταρουν αλλωστε... Αφου δεν τους εχουμε ολους γιαουρτωσει...

Π... κακλαμανο,Μ.... Παυλη φυγετε ρεεεεεε ,αλλα επρεπε ο κοσμακης να σας τα πεταει στα σπιτια σας να μαζεψετε ποντικια εσεις! ψωφος!

Αυτές είναι συμβολικές κινήσεις , οι οποίες έχουν γίνει και στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα. Ίσα ίσα που υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούμε και γραφικοί μιας και συμμετέχουν οι ίδιοι συνέχεια . Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας .Πρέπει να δράσουμε αποτελεσματικά !!! πείτε τις ιδέες σας...Μια ιδέα είναι να πηγαίνουμε σε κάθε Δ.Σ. να μην αφήνουμε να συνεδριάσουν για τίποτα άλλο , να αδρανήσει ο Δήμος.

@ jo (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 24/02/2015 - 23:45 Αφού καθόσαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά σ' έναν υπολογιστή και γράφετε όλοι σχόλια, αντί να τους πάρετε με τις πέτρες (και τα γιαούρτια, που λες), καλά σας (μας) κάνουν...Έχετε αποχαυνωθεί τελείως με τους υπολογιστές...Βγείτε και λίγο έξω να φωνάξετε, να αντιδράσετε βρε αδερφέ...Να σας φυσήξει λίγο ο αέρας, μπας και ξυπνήσει το μυαλό σας και περάσει η επίδραση από αυτά που σας ψεκάζουν...Τί'ναι αυτό το πράγμα, ρε π0u$τ# μου; Τόοοοοσος ύπνος πια και τόση αδιαφορία σ' αυτή την πόλη και σ' αυτή τη χώρα; Ε Λ Ε Ο Σ !!!

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΜΗΡΝΙΩΤΗΣ ΟΛΟ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΠΗΤΕ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΣΟ ΟΥΑΟΥ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ***!!!ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ...ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ , ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ???

Εσείς φταίτε μάλλον για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δε ξέρετε ορθογραφία και ο δεύτερος είναι ότι εσείς που λέτε αυτά, εσείς ψηφίσατε και τον αρχι*** Παυλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.