Φώφη - Οδυσσέας - Γιάννης: Αγαπημένοι σύντροφοι και συνυποψήφιοι (pics)

Φώφη - Οδυσσέας - Γιάννης: Αγαπημένοι σύντροφοι και συνυποψήφιοι (pics)

Σεπτέμβριος 28, 2017 - 19:02
5 σχόλια

Στα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν και κάθησαν δίπλα-δίπλα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, και οι τρεις συνυποψήφιοι για τον κεντροαριστερό θώκο.

Τα χαμόγελα περίσσευαν, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τα εγκαίνια.

Πάντως, η κυρία Γεννηματά υπήρξε θερμή στις χειραψίες της και με την κυρία Ντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου.

Και μπορεί οι τρεις συνυποψήφιοι να έχουν άλλη δυναμική ο καθένας, και να ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον, ωστόσο το να εμφανίζονται ενωμένοι και χαμογελαστοί, πιασμένοι χέρι-χέρι, αν μη τι άλλο δείχνει ότι η παράταξη συμπορεύεται.

(Φωτογραφίες: Eurokinissi)


5 Σχόλια

για κλωτσιες κανονικα εχετε κανει θεους αυτους που σας εχουν δουλους

Ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί μια μια ολοκληρωτικής ανασύστασης, ανασυγκρότησης, αναδιοργάνωσης με άμεσα αποτελέσματα εγκεφαλικής ιδεολογικής συμπαντικής υπαρξιακής προσεγγίσεις. Δημιουργώντας ένα σοσιαλιστικό status quo είναι η Αντιπερ. Οι υπόλοιποι είναι λίγοι.....

Πέμ, 28/09/2017 - 23:08. γκομενα του εισαι και τα λες τοσο καλα ?

"Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε το σακάκι του αλλιώς." Γι αυτό οι Έλληνες φτάσαμε, εδώ που φτάσαμε. Γιατί δεν έχουμε μνήμη. Και μας περιμένουν ακόμα χειρότερα με τους πιο πάνω λεβέντες.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.