Φινάλε με ξύλο στον αγώνα Αχαϊκή - Παναρκαδικός

Φινάλε με ξύλο στον αγώνα Αχαϊκή - Παναρκαδικός

Φεβρουάριος 20, 2017 - 08:43
2 σχόλια

Το παιχνίδι στην Αχαιγιά της Αχαϊκής με τον Παναρκαδικό το συνοδεύει η δική του θλιβερή ιστορία αναφορικά με τα σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει το 2015  κάτι που όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων καλά κρατεί ακόμα.

Το τριφύλλι γνώρισε την ήττα στην έδρα της Αχαϊκής για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ωστόσο μετά την λήξη του σημειώθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια.

Οι ποδοσφαιριστές της Αχαϊκής κινήθηκαν απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού με τα αίματα να ανάβουν και την κατάσταση να ξεφεύγει προς στιγμήν καθώς δεν έλειψαν οι προπηλακισμοί καθώς ήρθαν στα χέρια ποδοσφαιριστές μεταξύ τους με την κατάσταση να εκτονώνεται με την βοήθεια των ψυχραιμότερων και των Αστυνομικών δυνάμεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο φύλλο αγώνα δεν έχει αναγραφεί κάτι για τυχόν τιμωρίες ποδοσφαιριστών με την αποστολή του Παναρκαδικού αμέσως μετά να αποχωρεί από το γήπεδο της Αχαγιάς για την Τρίπολη χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άλλο πρόβλημα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Όταν με το καλό έρθουν εδώ θα περάσουν καλά.Τους περιμένουμε για την επόμενη χρονιά.

@ανωνυμος Δευ, 20/02/2017 - 17:04 Σιγά μην σκίσετε 'κανα καλσόν μίστερ...Έχετε αποδείξει άλλωστε και σεις και οι αστεριανοί, ότι δεν σκιάζεστε να σπάσετε τ' αυγά...Κι ας γεμίσουν τα ρούχα σας ασπράδια...Πρώτοι σε φασαρία...Από μακριά όμως...Τα ίδια είχε κάνει και πρόπερσι η Αχαϊκή...Πολύ ξύλο τους ρίξατε όταν ήρθαν εδώ...Ακόμα καθαρίζουμε τα αίματα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.