Το φιλόδοξο πρόγραμμα του νέου αντιδήμαρχου Τρίπολης Κώστα Κατσαφάνα (vid)

Το φιλόδοξο πρόγραμμα του νέου αντιδήμαρχου Τρίπολης Κώστα Κατσαφάνα (vid)

Νοέμβριος 27, 2019 - 18:53
9 σχόλια

Τα χαρτιά του άνοιξε  ο νέος αντιδήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ανασυγκρότηση για τον Δήμο Τρίπολης» Κατσαφάνας Κωνσταντίνος, μία μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον δήμο Τρίπολης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Τρίπολης Κ.Τζιούμης, ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον κ. Κατσαφάνα και τον όρισε ως αντιδήμαρχο από 26-11-2019 έως και 25-11-2020 για θέματα που μεταξύ άλλων σχετίζονται με την τοπική ανάπτυξη, την προστασία, την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση των τοπικών φυσικών πόρων και περιοχών και των ήπιων ή ανανεώσιμων μορφών ενέργειας καθώς και με την κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση των σχετικών έργων και εγκαταστάσεων. (δείτε όλες τις αρμοδιότητες ΕΔΩ)

Σε συνέντευξη του την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ο νέος αντιδήμαρχος ανέφερε ότι σκοπός του είναι να προσφέρει γιατί τα προβλήματα έχουν φτάσει στο ναδίρ και πρέπει  άμεσα να επέμβει ο δήμος και να φέρει αποτέλεσμα.

Ο κ. Κατσαφάνας αρνήθηκε να λάβει χρήματα για την συνεισφορά του από την θέση αυτή και δεν δέχθηκε να πάρει ούτε τα χρήματα του από τις συνεδριάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά τα διαθέτει για το έργο του δήμου.

Κάναμε μια συζήτηση με τον κ. Τζιούμη και συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα, για τα οποία μπορώ να προσφέρω και έχω εμπειρίες από την προηγούμενη θητεία

Στις άμεσες προτεραιότητες του είναι να κάνει προτάσεις με στόχο ο δήμος να μπορεί να γίνει παραγωγός ενέργειας με ανταποδοτικά οφέλη  προς τους δημότες.

Πολλά είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε ως δήμος, είπε κλείνοντας, μπορούν να γίνουν δρόμοι, και λοιπές αναπλάσεις που να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και να υπάρξει αύξηση στην επισκεψιμότητα της περιοχής.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr To πρόγραμμα του νέου αντιδήμαρχου Τρίπολης Κώστα Κατσαφάνα


9 Σχόλια

ΤΖΙΟΥΜΗ... ΜΟΙΡΑΣΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑ.

Υπάρχουν τρομερές συνέπειες για το περιβάλλον και αμφισβητείται έντονα η απόδοση των ανεμογεννητριών. Ψάξτε να βρείτε πώς "ξεφορτώνεται" σε χώρες σαν και εμάς η Γερμανία του παλαιού τύπου ανεμογεννήτριες. Δυστυχώς πολλά παιχνίδια παίζονται...

Πολύ ωραία πήρες την εντολή από τα αφεντικά Κωστάκη .και εγώ τι ΝΑΤΟ. Κάνω τον μισθό και τα συμβούλια .εδώ λέμε για μεγάλο φαγοπότι.ενεργεια είναι αυτή.οχι παίζουμε.κωστακη

κύριε Τζιούμη ψηφίσαμε εσάς για το Καινούργιο όπως λέγατε στις προεκλογικές σας καμπάνιες και αντι αυτού βλέπουμε Κατσαφάνα 75 ετών.... για να μην πούμε για Λαγό και Κούρο. Λυπάμαι δήμαρχε αλλά αυτοί όλοι δεν αποτελούν το Καινούργιο....

Δήμαρχε, δεν σε ξαναβλέπω δήμαρχο. Θα σε μαυρίσει ο κόσμος λόγω Κατσαφανα. Περίμενε και θα δεις. Και μην ξεχνάς ότι τον Τατουλη η αυλή του τον έφαγε.

Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι ο κ. Δήμαρχος κάνει τις συμφωνίες πάνω από το τραπέζι ενώ τις έχει κανονίσει από κάτω 2 μήνες πριν...

ΤΖΙΟΥΜΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ... ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ... ΞΕΣ ΕΣΥ.... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.