ΦιλόΔημος: 744.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Τρίπολης

ΦιλόΔημος: 744.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Τρίπολης

Μάρτιος 28, 2019 - 18:31
20 σχόλια

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος της Τρίπολης, ενέκρινε στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» την ένταξη πράξης, Προϋπολογισμού 744.000,00 Ευρώ με τίτλο "Κατασκευή, Επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Τρίπολης". Η πράξη περιέχει τα εξής υποέργα:

1. την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στην Τ.Κ. Κανδήλας, προϋπολογισμού 99.200,00 ευρώ. Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:
Α. Προμήθεια και τοποθέτηση 950,00 τ.μ. συνθετικού χλοοτάπητα και
Β. Προμήθεια και τοποθέτηση 4 ιστών φωτισμού προβολέων LED, καθώς και του συνοδού εξοπλισμού.

2. Την ανακατασκευή και εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου (ΔΑΚ Τρίπολης), προϋπολογισμού 644.800,00 ευρώ. Συγκεκριμένα:
Α. Προμήθεια και τοποθέτηση 8.000 τ.μ. πολυουρεθανικού τάπητα.
Β. Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στίβου (Στρώμα ύψους και επί κοντώ με τους εξοπλισμούς τους, 80 τεμ. εμποδίων στίβου αλουμινίου, 1 καρότσι μεταφοράς εμποδίων, 2 πάγκοι αναπληρωματικών και όλα τα μεταλλικά στοιχεία, που απαιτούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού.
Γ. Επισκευή - Συντήρηση των κερκίδων
Δ. Προμήθεια και τοποθέτηση 3.000 καθισμάτων κερκίδων και
Ε. Συντήρηση των 4 πυλώνων φωτισμού

Με τα έργα αυτά βελτιώνονται οι συνθήκες άθλησης και παρακολούθησης αγώνων. Η αναβάθμιση της αθλητικής υποδομής θα συμβάλει στην οργανωμένη ανάπτυξη του αγωνιστικού αθλητισμού, των προπονητικών αναγκών και της άθλησης των πολιτών.


20 Σχόλια

Ο Μαρίνος Ρουσιάς θα ειναι ο επόμενος βουλευτής Σύριζα Αρκαδίας γιατί πραγματικά αγαπάει τον τόπο του και το αξίξει.

Επι Δημαρχίας Παυλή πάνω απο ένα εκατομμύριο ευρώ έργα στο Δακ Τρίπολης! Τα σχόλια δικά σας

Ο δήμος Τριπολης εχει πρει τα λιγοτερα λεφτα απο όλους τους δήμους από το Φιλόδημο. Τα σχόλια δικά σας

@20:35 - Όσα ΘΑ και να τάξουν οι Συριζαίοι θα φάνε το μαύρο που τους αξίζουν. Τα ίδια και ο Παυλής. Μας χόρτασαν ψέματα 5 χρόνια. Ψέματα και μηδενικό έργο. Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Οι πολίτες δεν ανέχονται την κοροϊδία 5 χρόνια να μην έχεις κάνει τίποτα και 2 μήνες πριν τις εκλογές να παριστάνεις τον μαυρογιαλούρο.

@19:15, 20:35 Προσέξτε μην ξυπνήσετε απότομα και τρομάξετε. Προς το παρόν, κοιμηθείτε ήσυχοι και οι δύο μέχρι τις εκλογές. Τα κλάμματα θα έρθουν μετά. Α, μην το ξεχάσω..Ο "ΦιλόΔημος" έχει ενισχύσει οικονομικά για έργα πανελλαδικά άλλους 100 δήμους, δεν κάνει χάρη στον Παυλή, ούτε τα λεφτά έρχονται επειδή είναι μάγκας ο δήμαρχος της λακούβας. Όποιος και να ήταν δήμαρχος, πάλι λεφτά θα του έδινε ο "ΦιλόΔημος". Αυτά, για να μην κοροϊδεύετε τον κόσμο. και άλλο εγκρίθηκε ένα ποσό, άλλο άρχισαν τα έργα. Κρίμα που ο δήμαρχος της λακούβας δεν θα είναι δήμαρχος να τα προλάβει..

Επιτέλους να έχουμε ένα καινούργιο αθλητικό κέντρο στην πόλη μας. Μπράβο στην σημερινή διοίκηση του δήμου που μπόρεσε στην πιο δύσκολη οικονομική εποχή να βρει τα χρήματα για αθλητικές εγκαταστάσεις.

παυλης 4ος στην καλυτερη,μαυρο στον πιο αχρηστο δημαρχο που ειχε η πολη τα τελευταια χρονια!που ησουνα πεντε χρονια δημαρχε?

Θα σας την κάνει την έκπληξη ο Παυλής στις εκλογές και θα τρίβετε τα μάτια σας γατάκια.

Με 100.000 ευρώ θα μπορούσε να γίνει ένα κλειστό προπονητήριο στην πίσω πλευρά του σταδίου που είναι οι μπασκέτες δίπλα στο κολυμβητήριο για να καλυφθούν οι ανάγκες τόσων ομάδων και παιδιών που τις αποτελούν αφού υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις ώρες των προπονήσεων των συλλόγων .

Δηλαδή δεν κάνει έργα ο Παυλής τον βρίζετε. Όταν κάνει έργα παλι τον βρίζετε γιατί δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ρε Παύλο και κάθε Παύλο ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Όταν γίνεται κάτι καλό για την πόλη πείτε το όποιος και αν το έκανε. Πραγματικά απορώ πως σκεφτεστε.

06:48 Δεν κουράστηκε ακριβώς η διοίκηση του δήμου να βρει τα λεφτά. Θα έρχονταν τα λεφτά, έτσι κι αλλιώς, όπως ήρθαν και σε τόσους άλλους δήμους πανελλαδικά μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Είτε ήταν ο Παυλής δήμαρχος, είτε ο Βούδας, πάλι θα έρχονταν τα λεφτά. Σιγά κιόλας μην ίδρωσε ο Παυλής από την κούραση να βρει λεφτά

12:46 Όπως λεφτά ήρθαν απο μόνα τους επι Τζιούμη - Κοτσιάνη επί Σμυρνιώτη κλπ. Εσύ τώρα ζητάς και την ψήφο του κόσμο για να εκλεγείς!

@14:54 Σε ποιο σύμπαν ακριβώς θα συμβεί αυτό; Γιατί στο δικό μας κομματάκι δύσκολο το κόβω

Φίλε συμπολίτη, μακάρι να κάνει επιτέλους έργα ο Παυλής και κανείς δε θα τον βρίζει. Το κακό είναι ότι τόσο προεκλογικά, όσο και μετέπειτα που έγινε δήμαρχος, έμεινε αποκλειστικά και μόνο στα λόγια. Δεν έβαλε ούτε λιθαράκι στην πόλη πάρα μόνο έταζε, γι αυτό και τον βρίζει ο κόσμος...

10.59 για να ξεκολησει ο παυλος πρεπει να ειναι ανθρωπος,αλλα ο παυλακης ο λουκουμας ειναι τρισμεγιστο ΓΙΔΙ,οποτε ,ξερολας επι παντως θεματος κλπ κλπ κλπ,και δεν εχει να κανει αυτο που λεω με παυλη η με κανεναν αλλον

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.