Φίλης από Τρίπολη: Η Αρκαδία αντιμετωπίζεται με ενδιαφέρον από την κυβερνητική πολιτική (pics,vid)

Φίλης από Τρίπολη: Η Αρκαδία αντιμετωπίζεται με ενδιαφέρον από την κυβερνητική πολιτική (pics,vid)

Ιανουάριος 22, 2017 - 13:07
10 σχόλια

Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης βρέθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη με αφορμή τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Λίγο πριν από την έναρξη της συνδιάσκεψης, ο κ. Φίλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, για τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, αλλά και για την Αρκαδία από την οποία και κατάγεται.

Αρχικά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης μίλησε για τον σκοπό της επίσκεψής του στην Τρίπολη αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖA θέλει να έχει μια σχέση αλήθειας και ειλικρίνειας με τους πολίτες, ξεχωρίζοντας τη θέση του κόμματος από τα υπόλοιπα κόμματα που βρέθηκαν στην ηγεσία της χώρας τα προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα θα εκλέξουμε τους υπευθύνους για τη λειτουργία του κόμματος στην Αρκαδία

Για το θέμα της διαπραγμάτευσης ανέφερε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα χωρίς καθυστερήσεις, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιλέξουν την οποιαδήποτε λύση, είπε, τονίζοντας ότι δεν θα αποδεχτούν νέα επαχθήμέτρα για τον ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση επιμένει στη διαπραγμάτευση η οποία θα εξασφαλίζει ότι

Δεν θα πάρουμε νέα μέτρο, όπως αυτό που πιέζουν οι θεσμοί

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μίλησε για το φρένο στις δημόσιες δαπάνες, για μεσοπρόθεσμη ρύθμιση του χρέους, για το Κυπριακό, για την Παιδεία και για το σχολείο ποιότητας, για το εφάπαξ και φυσικά για τη σχέση της κράτους με την Εκκλησία, κάνοντας λόγο για διακριτούς ρόλους και για συνεργασία.
Να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Φίλης κατάγεται από τη Νότια Κυνουρία και τα Πούληθρα, έτσι σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη σχέση του με τους πολίτες και τα προβλήματα της περιοχής είπε ότι «έχουν γίνει παρεμβάσεις», μη θέλοντας να επεκταθεί, και επίσης ότι είναι σε επικοινωνία και με τον βουλευτή του Νομού κ. Παπαηλιού, ο οποίος να αναφέρουμε ότι δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, αλλά ούτε στην έναρξη της διαδικασίας. Τόνισε ότι η Αρκαδία και η Πελοπόννησος είναι περιοχές που αντιμετωπίζονται με ενδιαφέρον από την κυβερνητική πολιτική.

Ο κ. Φίλης άφησε αιχμές για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια συγκεκριμένα, αναφέροντας πως οι κινήσεις που γίνονται από πλευράς της είναι αναποτελεσματικές και πολλές φορές εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας. Τέλος, ο κ. Φίλης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών καθώς, όπως τόνισε, αυτές δεν θα ευνοήσουν κανέναν και φυσικά δεν τις θέλει ο λαός.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δεν θα πάρουμε νέα μέτρο όπως αυτό που πιέζουν οι θεσμοί


10 Σχόλια

Πρωτο πλανο ο αιωνιος αποσπασμενος....και η κα. invest in ψωροκοσταινα

@Anonymous 13:58 & john 21:46 Ενώ ο Μητσοτάκης στο Ναύπλιο είχε 10 νοματαίους παραπάνω...Άντε να συνεχίσετε τώρα τη χειρωνακτική δουλειά που ξέρετε να κάνετε καλά και που σας έχει κάψει τον εγκέφαλο...Και την άλλη φορά που θα κάνετε κριτική, να έχετε διαβάσει καλύτερα το μάθημά σας, γιατί μείνατε στην ίδια τάξη...Αν θες να κάνεις κριτική, σχολιάζεις όλες τις πλευρές, όχι εκείνη που σ' ενδιαφέρει, γιατί καρφώνεσαι...

7,33 δλδ θεωρεις οτι εισαστε διαφορετικοι απο νδ και μητσοτακη η πασοκ? τα ιδια σκ@τ@ εισαστε ΟΛΟΙ ,εχετε φερει την ελλαδα και τον λαο της στη κατστροφη ...................

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ-ΚΑΡΑΤΑΣΟ......... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!!!!!!ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ.......

@anonynos Δευ, 23/01/2017 - 09:16 Όταν λες «θεωρεις οτι εισαστε διαφορετικοι απο νδ και μητσοτακη η πασοκ» τί ακριβώς εννοείς; Σου είπε κανείς ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ ρε τούβλο;

Είναι ντροπή Έλληνες να παρακολουθούν αυτο το ανθελληνικό σκουπίδι!

O έξω δεξιά,όπως σας κοιτάει, με ποιά ιδιότητα μετέχει; έχει ρόλο από τον κυβερνητικό εταίρο επιτηρητή του Φίλη, ή τοποτηρητή;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.