Φιλικό με την Αλάνιασπορ των Μανιάτη και Τζαβέλα για τον Αστέρα

Φιλικό με την Αλάνιασπορ των Μανιάτη και Τζαβέλα για τον Αστέρα

Ιούλιος 11, 2017 - 22:10
2 σχόλια

Σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ο Αστέρας Τρίπολης καθώς όπως ανακοινώθηκε θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου στην Αυστρία την Αλάνιασπορ στην Αυστρία ομάδα των Ελλήνων διεθνών Γιώργου Τζαβέλα και Γιάννη Μανιάτη.

Μέχρι στιγμής ο Αστέρας Τρίπολης έχει γνωστοποιηθεί πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' στις 19 Ιουλίου, την Αλάνιασπορ στην Αυστρία στις 25 Ιουλίου, την Στουτγάρδη επίσης στην Αυστρία στις 29 Ιουλίου, τον Παναιτωλικό στην αρκαδική πρωτεύουσα και το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' στις 2 Αυγούστου και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 4 ημέρες αργότερα.

Απομένει μία ακόμα φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία που θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης μέσα στις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μία ακόμα για τον Αύγουστο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League στις 19 του μήνα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.