Φιλικό με Ερμιονίδα ο Παναρκαδικός

Φιλικό με Ερμιονίδα ο Παναρκαδικός

Νοέμβριος 18, 2016 - 11:47
3 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος θέλει να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και για τον λόγω αυτό θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την Ένωση Ερμιονίδας το Σάββατο (19/11, 15:00) στο γήπεδο του στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου προσπαθεί να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με την επανέναρξη ΕΠΟ θέλοντας και FIFA επιτρέποντος να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ο Παναρκαδικός προπονείται καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ με την επανέναρξη το τριφύλλι έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας με το φιλικό με την Ερμιονίδα να αποτελεί ένα καλό τεστ για τους πράσινους.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Θοδωρή Μπούτα στους χιαστούς του δεξιού του γόνατου και το πρόσφατο χειρουργείο του που πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στην Αθήνα ο αριστερός μπακ-χαφ του τριφυλλιού βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει να μπαίνει σε ρυθμούς αποκατάστασης.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ!

Μιλαμε για παιχνιδια προερτοιμασιας φιλικα που θελουν να δουν οι προπονητες τη δοουλεια τους και οχι παιχνιδια εξυπηρετησης αργοσχολων ασχετε Και αν δεν ξερεις ειναι χωρις εισιτηριο βλακα που περιμενεις να ριξεις χολη σε οτι και να γινει σε αυτη τη πολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.