Φιλική ισοπαλία στην Λέρνα για το Λεωνίδιο

Φιλική ισοπαλία στην Λέρνα για το Λεωνίδιο

Αύγουστος 21, 2017 - 10:54
0 σχόλια

Τα μοιράστηκαν όλα Ένωση Λέρνας και Λεωνίδιο στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κιβερίου, με τις δύο ομάδες να μη μπορούν να σκοράρουν αλλά να έχουν ευκαιρίες για να το πετύχουν.

Η ομάδα του Λεωνιδίου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της  Γ εθνικής, είχε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση της που στάθηκαν αρκετά καλά και έδωσαν στον Γιάννη Νενεκούμη το δικαίωμα να τους υπολογίζει για τον Γολγοθά των επίσημων διοργανώσεων.

Από την άλλη η Ένωση Λέρνας έδειξε ότι και φέτος το σημαντικό της στοιχείο θα είναι η δύναμη με βασική οδηγία του Χρήστου Αγγελόπουλου να πηγαίνουν οι ποδοσφαιριστές του πρώτοι πάνω στη μπάλα. 

Φυσικά οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκονται αυτή την στιγμή οι ποδοσφαιριστές τους, θα αξιολογήσουν το παιχνίδι, θα δουν τυχόν λάθη και θα προσπαθήσουν να τα διορθώσουν. 

Όπως είναι λογικό σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και ο Αγγελόπουλος αλλά και ο Νενεκούμης χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους. 

stalanews.gr-leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.