Φαρίνια στην πόρτα της εξόδου

Φαρίνια στην πόρτα της εξόδου

Απρίλιος 26, 2017 - 11:37
1 σχόλια

Θερμό αναμένεται να είναι το επόμενο διάστημα στον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με τις ανακατατάξεις στο ρόστερ για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και βέβαια για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις αποχωρήσεις έτσι ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Το έμψυχο δυναμικό της αρκαδικής ομάδας αναμένεται να ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με την πρόθεση να είναι να γίνουν μεταγραφές ουσίας που θα μπορέσουν να καλύψουν κενά και να ανεβάσουν αγωνιστικά  το ποιοτικό της επίπεδο.

Μετά τον Ρασίντ Χαμναντανί όπου σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Λουίς Φαρίνια αναμένεται να μην είναι στις επιλογές για την νέα αγωνιστική χρονιά και συνεπώς να είναι πολύ κοντά στο τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα και την αποχώρηση του από την Τρίπολη.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε με πολύ καλό βιογραφικό και συστάσεις το περασμένο καλοκαίρι στην Τρίπολη ωστόσο με την απόδοση του δεν δικαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους με τον ίδιο να μη μπορεί αν σταθεροποιήσει την απόδοση του και να κινείται σε ρηχά νερά στα περισσότερα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε.

Στο κύμα των αποχωρήσεων που όπως αναφέραμε θα είναι αρκετές δεν είναι μόνο οι Χαμντανί και Φαρίνια με τα δημοσιεύματα να φέρνουν στην πόρτα της εξόδου και τους Ελίνι Δημούτσο και Τόμας Κοσίσκι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτοί που φεύγουν σωστά φεύγουν Να διώξετα τα παλτά: Καλτσά, Μπέρτο(όλο φάουλ, κάρτες και μαγκιές), Τριανταφυλλόπουλο(άσχετος) Γιαννούλης (περσινό πολυφορεμένο παλτό) Ιωαννίδης(εκατό χρόνια να περάσουν δεν στρώνει με τίποτα) Τσιλιαννίδης (β διαλογής) Ιγκλέσιας (τα έφαγε τα ψωμιά του) Κρατληστε τους τερματοφύλακες το Selin,Μανιά και το Μάσα αλλά μην πίνει τσίπουρα τον Τσουκαλά ίσως να βοήθήσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.