FARGECO: Η εταιρία μας έλαβε όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις για τη μονάδα στο Αθήναιο

FARGECO: Η εταιρία μας έλαβε όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις για τη μονάδα στο Αθήναιο

Μάρτιος 31, 2023 - 12:23
4 σχόλια

Χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κλείνει η μονάδα επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων και υλικών κατηγορίας 3 της εταιρείας FARGECO στη θέση «Δημοσιά - Μπάστα» της Τοπικής Κοινότητας Αθηναίου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, θα προχωρήσει άμεσα τις ενέργειες εκείνες για να σταματήσει τη λειτουργία του εργοστασίου.

Και αν κάτι τέτοιο δεν γίνει από τους υπευθύνους, τότε οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα το σφραγίσουν σύμφωνα με τον νόμο, είπε.

Το ArcadiaPortal.gr επικοινώνησε με την εταιρία. Όπως ενημερωθήκαμε, η εταιρία έχει λάβει όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Οι υπεύθυνοι απορούν και αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς έχουν λάβει όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις, περιβαλλοντικές και άλλες, για τη μονάδα στο Αθήναιο.

Έτσι, οι υπεύθυνοι της εταιρίας τηρούν στάση αναμονής, προκειμένου να έχουν όλες τις λεπτομέρειες της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.


4 Σχόλια

Έχει σκεφτεί κανείς τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι αν κλείσει η μονάδα? Θα τους προσλάβει ο Νίκας στην Περιφέρεια? Από το πολύ δήθεν νοιάξιμο για τα δέντρα, θα μας μείνουν τα δέντρα και θα ερημώσουν τα χωριά από ανθρώπους. Οι άνθρωποι κρατούν τον τόπο ζωντανό και όχι τα αγριόχορτα.

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ; ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Κυνηγάτε μια πρότυπη μονάδα επεξεργασίας γιατι δεν ανικη στο χωριό του κυρίου Νίκα που θα ήθελε για να παραμηθιαση του ακόλουθους του για ανάπτυξη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.