Φαλαισία: Σε εξέλιξη η μελέτη για αντιπλημμυρικό έργο στον χείμαρρο Ξερίλα

Φαλαισία: Σε εξέλιξη η μελέτη για αντιπλημμυρικό έργο στον χείμαρρο Ξερίλα

Απρίλιος 16, 2019 - 19:33
0 σχόλια

Είχα τη χαρά να δεχθώ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της ΔΕ Φαλαισίας Δ.Μεγαλόπολης και τον Αντιδήμαρχο Μεγαλόπολης υπεύθυνο για την ΔΕ Φαλαισίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην περιοχή τους και τους ενημέρωσα για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην ΔΕ Φαλαισίας και στις τοπικές κοινότητες που εκπροσωπούν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που προκαλούνται στις καλλιέργειες από τον χείμαρρο Ξερίλα.
Για το εν λόγω έργο βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη που όταν υλοποιηθεί θα αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα.

Εντός της εβδομάδας θα επισκεφτώ με μηχανικούς την περιοχή για να γίνει αυτοψία και να αντιμετωπίσουμε τα επείγοντα προβλήματα, ενώ θα εξασφαλίσουμε και την αντίστοιχη πίστωση.

Οι Πρόεδροι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην υπάρχουσα Περιφερειακή Αρχή και την απεριόριστη εκτίμησή τους τόσο στον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη, όσο και σε εμένα προσωπικά, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την αγαστή συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκρισή μας στα προβλήματα που προκύπτουν. Δήλωσαν δε την στήριξή τους προς την παράταξή μας στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επίσκεψή τους και να τους δηλώσω πως είμαστε σε αυτή τη θέση για να υπηρετούμε τους κατοίκους της αγαπημένης μας Αρκαδίας και θα το πράττουμε όσο μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.