Φακούντο Μπερτόλιο: «Στις 17 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει»

Φακούντο Μπερτόλιο: «Στις 17 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει»

Ιούνιος 10, 2016 - 12:02
1 σχόλια

Η υπόθεση παραμονής του Φακούντο Μπερτόλιο έχει την δική της αξία για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό στο δυναμικό του και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες ουσιαστικά ο Αστέρας Τρίπολης τηρεί στάση αναμονής στην περίπτωση του Μπερτόλιο περιμένοντας να δει την οριστική εξέλιξη του θέματος με τους κιτρινομπλέ να επιθυμούν να συνεχιστεί ο δανεισμός του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας τονίζοντας πως στις 17 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ντιμανό Κιέβου στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του για το που θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Μπερτόλιο

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με την Ντινάμο Κιέβου. Δεν ξέρω εάν θα με αφήσουν ελεύθερο, εάν θα μου λύσουν το συμβόλαιο. Στις 17 Ιουνίου θα πάω εκεί για να ρυθμίσω την κατάσταση».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τα πράγματα είναι απλά άν θέλετε να κρατήσετε τον παίχτη πληρώστε.Τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά Τρικ σταματάτε λοιπόν τις ανούσιες ανακοινώσεις γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.