Φάκελος: Τα συμβόλαια που λήγουν στον Αστέρα

Φάκελος: Τα συμβόλαια που λήγουν στον Αστέρα

Απρίλιος 10, 2018 - 11:03
2 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Super League βαδίζει προς την τελική του ευθεία με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από τα αγωνιστικά να τρέχει παράλληλα και την επόμενη μέρα για τον σχεδιασμό και το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Το αν τελικά βγει η ομάδα στην Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης του πρωταθλήματος σίγουρα θα καθορίσει πολλά πράγματα στον σχεδιασμό με το κομμάτι των ανανεώσεων να είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα της επόμενης μέρας.

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι θερμό όχι μόνο με τα μεταγραφικά αλλά και σε ότι έχει να κάνει με το ποιοι από αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια τους θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ματίας Ιγκλέσιας, Κώστας Γιαννούλης, Μανώλης Μπέρτος, Μάρτιν Τόνσο, Ντουντού και Γεβγέν Σελίν αποτελούν κομμάτια του κιτρινομπλέ παζλ με τον Σάββα Παντελίδη να ποντάρει πολλά και στην συνέχεια της ομοιογένειας που έχει αυτή την σεζόν η ομάδα του.

Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τα υπάρχοντα δεδομένα για τις 6 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ματίας Ιγκλέσιας

Ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίχτες του Αστέρα αυτή την σεζόν. Ο ''Μάτι'' αποτελεί ένα από τα πιο καθοριστικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής της αρκαδικής ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Ματίας Ιγκλέσιας φέρει απεριόριστης εκτίμησης και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του παραμένοντας στην ομάδα και στο μέλλον.

Κώστας Γιαννούλης

Ο Κώστας Γιαννούλης συμπλήρωσε την 3η του χρονιά με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιώντας ένα μεστό και πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο 30χρονός μπακ-χαφ έχει ωριμάσει αρκετά μέσω της αρκαδικής ομάδας ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Μανώλης Μπέρτος

Ο Μανώλης Μπέρτος είναι ο παίχτης που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής στην ομάδα του μιας και μπορεί να δώσει πράγματα σε πολλές θέσεις εκτός από αυτή που δεξιού μπακ που αγωνίζεται. Η περίπτωση του δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη και τα πράγματα μοιάζουν ανοιχτά για την παραμονή του η όχι στην Τρίπολη και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν όπου και θα υπάρξει η τελική απόφαση.

Μάρτιν Τόνσο

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρτιν Τόνσο ήρθε για να ομορφύνει το παιχνίδι του Αστέρα και να ενώσει τις γραμμές του κέντρου με την επίθεση καταφέρνοντας το σε μεγάλο βαθμό. Πολύ καλό πρωτάθλημα από τον Αργεντινό με τους κιτρινομπλέ να επιθυμούν την άμεση ανανέωση του ποντάροντας πολλά στο τρίο ''ταγκό'' στην μεσαία του γραμμή (Τόνσο-Ιγκλέσιας-Μουνάφο) και την νέα σεζόν.

Ντουντού

Ο Ντουντού πήρε ευκαιρίες από τον Σάββα Παντελίδη μπαίνοντας και αυτός στο ροτέισον της ομάδας του κερδίζοντας μάλιστα και φανέλα βασικού σε κάποια παιχνίδια. Η παραμονή του και η ανανέωση του συμβολαίου του η όχι μοιάζει να συγκεντρώνει μοιρασμένες πιθανότητες και να είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας.

Γεβγέν Σελίν

Σίγουρα μία από τις περίπλοκες υποθέσεις. Δεδομένου του πολύ καλού διδύμου Πασαλίδη -Τριανταφυλλόπουλου και της εξαιρετικής χρονιάς που κάνουν ο Ουκρανός βρέθηκε στον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο ο Γεβγέν Σελίν είναι από τους αμυντικούς που θα ήθελε κάθε ομάδα να έχει στις τάξεις της. 29χρονός στόπερ ίσως όμως θελήσει το κάτι παραπάνω ενώ ρόλο θα παίξει στην παραμονή του η όχι και η περίπτωση του Πασαλίδη που συνδέεται άμεσα με αυτή του Σελίν.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.