Ευρώπη μέσω Καλλονής και ο εκλεκτός «Παπ» για τον Αστέρα

Ευρώπη μέσω Καλλονής και ο εκλεκτός «Παπ» για τον Αστέρα

Σεπτέμβριος 08, 2015 - 11:07
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/9, 16:00) με την Καλλονή στην Μυτιλήνη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ενώ μπαίνει και σε ρυθμούς Europa League καθώς αμέσως μετά ακολουθεί η αναμέτρηση με την Σπάρτα Πράγας στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' Πέμπτη (17/9, 22:00)

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καλλονή. Η αρκαδική ομάδα ύστερα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίπολη από τον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες με την αναμέτρηση να αποκτά διπλή σημειολογική  σημασία. Πρώτων ο Αστέρας με νίκη στην Μυτιλήνη παίρνει τους πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και δεύτερον γεμίζει αυτοπεποίθηση και ανεβάζει την ψυχολογία του  ενόψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας.

Η προετοιμασία των κιτρινομπλέ για το παιχνίδι με την Καλλονή ξεκίνησε με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει να έχει όλα του τα ''όπλα'' στην φαρέτρα πλην του Ρίτσι Κιτόκο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Σαφώς όπως επισημάναμε και παραπάνω η Καλλονή είναι αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών όμως ο χρόνος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς μετρά αντίστροφα για τον Αστέρα Τρίπολης.

Είδη στις τάξεις των φιλάθλων της Τρίπολης και όχι μόνο επικρατεί τεράστια ανυπομονησία  με τον κόσμο να προετοιμάζεται να ζήσει από κοντά και πάλι μεγάλες βραδιές ποδοσφαίρου, να δει το σεντόνι του Europa League ξανά να κυματίζει στο κέντρο του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' και ασφαλώς να απολαύσει τον Αστέρα δίπλα σε μαγάλα ευρωπαϊκά club.

Ένα ακόμα σημείο αναφοράς είναι η είδηση των τελευταίων ωρών για την μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να προβάρει ουσιαστικά την κιτρινομπλέ φανέλα.

Η αρκαδική ομάδα μετά την πώληση του Μπαράλες έψαχνε τον φορ που θα πλαισιώσει επάξια τους Γιάννου και Σκούρτη και όπως όλα δείχνουν ο ''Παπ'' θα είναι ο εκλεκτός. Ο Αστέρας έψαξε όλο αυτό το διάστημα και άλλες περιπτώσεις όμως αυτή του Μορένο που δεν καρποφόρησαν και τελικά φαίνεται να καταλήγει στην λύση του διεθνή εμπείρου επιθετικού   που ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμα πολύ ποιοτική λύση στα χέρια του Σάικου Βεργέτη και να βοηθήσει τα μέγιστα με την κλάση και την ικανότητα του τον Αστέρα στις υποχρεώσει του στην Super  League.

Η επικείμενη μεταγραφή του Παπαδόπουλου αναμένεται να είναι και το τελευταίο κομμάτι του κιτρινομπλέ παζλ με τον Αστέρα να έχει ένα από τα καλύτερα και πλήρη ρόστερ ελληνικών ομάδων.

Η σεζόν επί της ουσίας τώρα ξεκινά, τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έρχονται και ο Αστέρας είναι έτοιμος να μας χαρίσει νέες στιγμές δόξας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Αστέρας πρέπει να συνεχίσει θετική πορεία, για να τιμήσει έτσι τους φιλάθλους του. Ξέρουμε πως , μπορεί !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.