Εύη Τατούλη: Οι γυναίκες της Αρκαδίας έχουν πυγμή και θέληση (vid)

Εύη Τατούλη: Οι γυναίκες της Αρκαδίας έχουν πυγμή και θέληση (vid)

Μάρτιος 06, 2017 - 10:12
3 σχόλια

Την πρώτη της εκδήλωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Μαρτίου η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών- European Union of Women-Hellenic Section (EUW) στην Παλαιά Βουλή, με καλεσμένη τη Βίβιαν Ρέντινγκ, Ευρωβουλευτή, τ. Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και τρεις φορές επίτροπο στην Κομισιόν, τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη και τη Φάνη Πάλλη-Πετραλία η οποία βραβεύτηκε ως τέως πρόεδρος της διεθνούς οργάνωσης για την προσφορά της.

Εκεί βρέθηκε και η πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία και Αντιπρόεδρος της EUW Εύη Τατούλη, η οποία υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την Ευρωβουλευτή Βίβιαν Ρέντινγκ.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της εκδήλωσης η κυρία Εύη Τατούλη μίλησε για την εκδήλωση η οποία, όπως ανέφερε, έγινε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η οποία πρέπει να σηματοδοτήσει ότι είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα διάφορα ευχολόγια που ακούγονται για την προστασία της γυναίκας και να σκύψουμε πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει με την μερική κατάργηση της σύνταξης χηρείας. Η κυρία Τατούλη ανέφερε ότι το επόμενο τρίμηνο θα γίνουν εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσημο για τα παιδιά, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Μέσα σε δύο χρόνια οι γυναίκες κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο

Μεταξύ άλλων, η κυρία Τατούλη μίλησε και για τις γυναίκες της Αρκαδίας. Όπως είπε, πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να αναλάβουν δράση, για να προβάλλουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά των Αρκάδων γυναικών, για να γίνουν πλοηγοί μιας καλύτερης Ελλάδας και ενός καλύτερου μέλλοντος.

Οι γυναίκες της Αρκαδίας έχουν θέληση και πυγμή για να εκφράζουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη και την πολιτική της, είπε, αποκαλύπτοντας ότι το πολιτικό μυαλό στο δικό της σπίτι ήταν θηλυκό και ήταν της γιαγιάς της.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εύη Τατούλη: Οι γυναίκες της Αρκαδίας έχουν πυγμή και θέληση


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.