Εύη Τατούλη: Δεν αρκεί να μιλούν οι πολιτικοί για πατριωτισμό

Εύη Τατούλη: Δεν αρκεί να μιλούν οι πολιτικοί για πατριωτισμό

Ιανουάριος 31, 2018 - 18:05
8 σχόλια

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νομικός και πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη ξεκαθαρίζει ότι τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να είναι αφορμή εκδήλωσης της λαϊκής οργής, και επισημαίνει ότι οι πολιτικοί δεν αρκεί να μιλούν για πατριωτισμό, αλλά να μπορούν να αποδείξουν διαχρονικά ότι υπηρετούν με συνέπεια τα εθνικά θέματα:

«Τιμώντας την Κυπριακή μου καταγωγή, από την μητέρα μου που έχει γεννηθεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, βρέθηκα την Τρίτη το απόγευμα στην συνάντηση Κυπρίων γυναικών που διοργάνωσε η γυναίκα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη. Με την ευκαιρία αυτή και εν μέσω μιας περίεργης πολιτικά περιόδου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι τα εθνικά θέματα δεν μπορούν ποτέ να αντιμετωπίζονται ως αφορμή για εκδήλωση λαϊκής οργής, προκειμένου επιδέξιες κυβερνήσεις και πολιτικοί να κρύβουν πίσω τους τα πραγματικά προβλήματα που αδυνατούν να λύσουν. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις δεν αρκεί να μιλάνε για πατριωτισμό στα εθνικά θέματα, αλλά να μπορούν να αποδείξουν με την διαδρομή τους διαχρονικά λύσεις που βοηθούν την πατρίδα. Δεν μπορούν επιδέξιες κυβερνήσεις και ελαστικοί πολιτικοί να ποδηγετούν τους πολίτες για ίδιον συμφέρον. Υπάρχει ιστορική μνήμη και συνέχεια για τον καθένα που υπηρετεί το δημόσιο βίο».


8 Σχόλια

Και αναρωτιέμαι για μια ακόμα φορά. Η Νεα Δημοκρατία το "ξέρει" ότι η Εύη πολιτεύεται με την εν λόγο παράταξη?

@ 20.23 τι ξέρεις; να μας το πεις να το μάθουμε και μεις! αν δεν ξέρεις ,τουλάχιστον μην γράφεις ανακρίβειες!

Εσεις παρτε παραμασχαλα τον Βλαση που δεν ηξερε τι ελεγε χθες στο ραδιοφωνο..Αλλα δεν τον ενδιαφερει τον αυτοδημιουργητο πουλεν του Σαμαρα..Θα βρει στεγη στην Νεα Πολαν για να του κανει like ο Συμπιλιδης.......Μητσοτακη δες το...αυτος που χαιροταν για το καθηκον που επιτελεσε απομακρυνοντας απο την πρωθυπουργια τον Πατερα σου

@22:25 -ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ κ.ΒΛΑΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

Την βλέπω στο τέλος να πολιτεύεται στην Κύπρο ,και να βγαίνει βουλευτής εκει ,θα την ψηφίσουν ολα τα κοκκινοχωρια !!

Παρτε του Συμπιληληδες και πηγαινετε στην μεγαλη παραταξη της Νεας ΠΟΛΑΝ.Τα εθνικοπατριωτικα σας αισθηματα ειναι χρωματισμενα με το χρωμα του χρηματος του Κεφαλαιου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.