Το «ευχαριστώ» του προέδρου του Βουνού στον Νίκα

Το «ευχαριστώ» του προέδρου του Βουνού στον Νίκα

Μάρτιος 02, 2023 - 09:48
1 σχόλια

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου Βουνού, Μπιλίδα Αντώνιο, προς τον περιφερειάρχη, κύριο Νίκα.

Η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

 Αισθάνομαι την υποχρέωση με αυτή την επιστολή μου να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τόσο εσάς όσο και τους κύριους Αντιπεριφερειάρχες για το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή σας. Πρόσφατα συζητήθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή ο νόμος για την εξαγορά των κτημάτων μας ,γύρω από τον ταμιευτήρα της λίμνης Τάκας ένας νόμος που δε μας βρίσκει σύμφωνους γιατί μας λένε να αγοράσουμε με μεγάλο αντίτιμο τα δικά μας κτήματα.

Στην πρόσφατη επιστολή σας προς την κυβέρνηση και όλους τους πολιτικούς ξεκαθαρίζεται το αυτονόητο, να μας δοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας στα κτήματα μας χωρίς αντίτιμο. Αυτή η διεκδίκηση από το κράτος υπήρχε πριν από περίπου 20 χρόνια και φάνηκε με τη δήλωση στο κτηματολόγιο. Κύριε Περιφερειάρχη όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη της λίμνης, δεν υπάρχει συγχωριανός μας, που να έχει αντίρρηση. Μάλιστα όλοι  είναι ικανοποιημένοι από τη συνεχή αυξανόμενη επίσκεψη των κατοίκων των γύρω χωριών, της Τρίπολης και όχι μόνο.

Αυτή η ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας στον Ταμιευτήρα της Τάκας οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική σας πρωτοβουλία. Το όραμα που έχετε για τη λίμνη και την ανάδειξή της ως τουριστικός προορισμός γίνεται πραγματικότητα και όλοι ευχόμαστε να έχετε υγεία και να ολοκληρώσετε τα έργα στη λίμνη. Παράλληλα, αν ολοκληρωθούν οι ατέλειες του έργου για τη συλλογή του νερού στον Ταμιευτήρα και η κατασκευή του αρδευτικού έργου για την άρδευση του αίματα) της Τεγέας, αυτός ο συνδυασμός του αρδευτικού και της του τουριστικής ανάπτυξης θα δώσει μεγάλη αξιοποίηση σε όλη την περιοχή. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια,

Με εκτίμηση ο πρόεδρος Βουνού Μπιλίδας Αντώνιος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να τελειώσει πρώτα κανα έργο και μετά στείλε τα συγχαρητήρια! Θα προλάβεις αγαπητέ!!!! Υ.γ δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτό το τόπο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.