Το «ευχαριστώ» του Ν. Τσιαμούλου για την παράδοση του νέου γηπέδου Τεγέας (pics)

Το «ευχαριστώ» του Ν. Τσιαμούλου για την παράδοση του νέου γηπέδου Τεγέας (pics)

Ιούνιος 08, 2021 - 13:47
5 σχόλια

Με μια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο επικεφαλής της παράταξης «Τριπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος έδωσε το «ευχαριστώ» της παράταξής του αλλά και του ίδιου προσωπικά για την παράδοση του γηπέδου της Τεγέας.

Ο ίδιος αναφέρει:

Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6/2021) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Γηπέδου του Τεγεατικού Συνδέσμου, που βρίσκεται στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας. Παραδώσαμε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο στους πολίτες της Τριπολης,στην νεολαία της Τεγέας και στην νεολαία όλου του Δήμου Τριπολης.
Θέλω να ευχαριστήσω το Τεγεατικό σύνδεσμο Τεγέας για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού αυτού γηπέδου, που θα αποτελεί κόσμημα στις αθλητικές δομές του Δήμου μας.
Η παράταξη μας σύσσωμη παρευρέθηκε στον αγιασμό και στα εγκαίνια της νέας αθλητικής δομής και σε ότι καλό θα γίνεται για τον δήμο θα δίνει πάντα το παρών.

 


5 Σχόλια

ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟ: (ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΈΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΟ

Περιουσία τις οικογένειας σου ειναι και λες παραδώσαμε , ξυπνά ρε έφτασες στα 50 και νομίζεις ακόμα πως είσαι ο άρχοντας της Τριπολης. Ένας απλός λογιστής είσαι ξυπνά νικολακη

Ποιοι ακριβώς είσαστε αυτοί που "παραδώσατε" το γήπεδο ρε Τσιαμούλο; Είσαι περιφερειακός σύμβουλος; Γιατί η περιφέρεια έκανε τα εγκαίνια και παρέδωσε το έργο, όχι ο δήμος. Α ρε κακομοίρη, οι απανωτές μπανάνες στις εκλογές σε έχουν χαζέψει και σένα όπως τον Γιάγκο τον μπανάνα και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.