Το ευχαριστώ του Αστέρα στους φιλάθλους του (vid)

Το ευχαριστώ του Αστέρα στους φιλάθλους του (vid)

Μάρτιος 13, 2017 - 22:38
4 σχόλια
Ο Αστέρας έδινε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην Λιβαδειά στον οποίο έμεινε όρθιος μετά το τελικό 1-1 και έτσι επιστρέφει στην Τρίπολη με έναν σπουδαίο βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
 
Η αρκαδική ομαδα σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταμ μόνη της καθώς είχε και την συμπαράσταση των φιλάθλων της που ταξίδεψαν από την Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό του Αστέρα.
 
Με το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν τους φιλάθλους οι οποίοι με την σειρά τους ανταπέδωσαν προς την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης.
 
Δείτς το ιδιαίτερο βίντεο που ανέβασε ο Αστέρας Τρίπολης στο A.T.F.C.
Ειδήσεις: 
Video: 

Ενα ευχαριστώ είναι λίγο!


4 Σχόλια

Παιδιά και εμείς σας ευχαριστούμαι πάρα πολύ, δείξτε ακόμα τους ποιοι πραγματικά είσαστε!Προσοχή στα παιδιά με τα μαύρα και την σφυρίχτρα τους. Καλή συνέχεια !

@ανωνυμος Τρί, 14/03/2017 - 18:13 Για βρούβες έχει πάει το μυαλό σου και το άχυρο που έχεις μέσα στο σκ@τοκεφαλό σου νομίζεις ότι είναι μυαλό...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.