Το «ευχαριστώ» της Χορωδίας Τρίπολης για την επιτυχία του 5ου Χορωδιακού Φεστιβάλ του Πανός

Το «ευχαριστώ» της Χορωδίας Τρίπολης για την επιτυχία του 5ου Χορωδιακού Φεστιβάλ του Πανός

Μάρτιος 13, 2024 - 08:45
5 σχόλια

Τη βραδιά της Δευτέρας της 11ης  Μάρτη έκλεισε  την αυλαία του το «5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός» που οργάνωσε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με συνδιοργανωτές το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χορηγούς το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και τη σχολή Σταυράκου, χορηγούς επικοινωνίας τ’ Αρκαδικά Μ.Μ.Ε…

 Το Φεστιβάλ ήταν 11ήμερο ( 1 έως 11Μάρτη ) και εκτός του Χορωδιακού 6ημέρου, τις λοιπές μέρες φιλοξένησε παράλληλες εκδηλώσεις υψηλού ποιοτικού καλλιτεχνικού επιπέδου!

Η παρουσία στο αναλόγιο του γνωστού διεθνώς, ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΛΑ, σφράγισε το σοβαρό κύρος του Φεστιβάλ!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που παρουσιάστηκαν κατά την πορεία κι εξέλιξη του Φεστιβάλ, ( απαγορεύσεις εκτέλεσης τραγουδιών, μηδαμινό ¨μπάτζετ¨…) η Χ.Τ. , με την εμπειρία των μεγάλων εκδηλώσεων κατά τις τέσσερις δεκαετίες της ζωής της ( μεγάλα Φεστιβάλ, ψηταριές χιλιάδων ατόμων, Συμφωνική ορχήστρα…), κατόρθωσε να φέρει εις πέρας ένα Φεστιβάλ- ¨μαμούθ¨ με τη συμμετοχή μισής εκατοντάδας χορωδιών, που θα ήταν ακόμη περισσότερες αν ο κορωνοϊός δε φρέναρε την επιθυμία κάποιων άλλων να συμμετέχουν…!

Η επιτυχία του ερασιτεχνικού Τριπολίτικου Καλλιτεχνικού Συλλόγου είναι το ¨άκουσμα¨ του Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο στους Χορωδιακούς κύκλους αλλά, γενικά, στους πάσης φύσεως Καλλιτεχνικούς…Το ¨Φεστιβάλ του Πανός ¨ ¨τράνταξε¨, κυριολεκτικά, την Ελλάδα το 11ήμερο!

Οι υπέρ τους 2000 χορωδοί ( με τους συνοδούς τους ) που πέρασαν από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, που έφαγαν και κοιμήθηκαν στα εστιατόριά μας και στα ξενοδοχεία μας, που ψώνισαν στα μαγαζιά μας και που περιηγήθηκαν στα της πόλης, εντός και εκτός, με συνοδούς πρόσχαρα άτομα της Χ.Τ. , έμειναν κατενθουσιαμένοι και επιστρέφοντας  στους τόπους τους, θα αποτελέσουν τους καλούς ¨πρεσβευτές¨ μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, οι Μαέστροι, η Καλλιτεχνική Επιτροπή, τα Τακτικά και Καλλιτεχνικά μέλη ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ μέσα από την ψυχή τους, τα Διοικητικά Συμβούλια, τους Μαέστρους και τα Καλλιτεχνικά Μέλη των Χορωδιών που ξεκίνησαν απ΄όλη την Ελλάδα για να φτάσουν στην Τρίπολη. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ τους Συνδιοργανωτές και τους Χορηγούς του Φεστιβάλ, το Προσωπικό του Μαλλιαροπουλείου  Θεάτρου και το πολυπληθές Φιλότεχνο κοινό της πόλης που κάθε βράδυ πλημμύριζε το κουκλίστικο Μαλλιαροπούλειο, το οποίο, σημειωτέον, και σε ποιον δεν άρεσε.

Παράλληλα, ζητούν την κατανόηση και συγγνώμη για λάθη και παραλείψεις – που έγιναν- , με την υπόσχεση του χρόνου να είμαστε καλύτεροι…

Η επιτυχία του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ μάς υποχρεώνει, από σήμερα, να σκεφτόμαστε και να προγραμματίζουμε για του χρόνου,  διορθώνοντας  - όπως είπαμε – λάθη και παραλείψεις κι ευελπιστώντας σε μεγαλύτερη επιτυχία με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΣΑΣ!

 

                     Το ΔΣ τής 

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


5 Σχόλια

Γράφετε "το φεστιβάλ του Πανός τράνταξε κυριολεκτικά την Ελλάδα το 11ήμερο" και θέλετε μετά από τέτοιες ατάκες να παίρνουμε ό,τι κάνετε στα σοβαρά. Μάλλον κάνετε πολύ παρέα με τον δήμαρχο τελευταία.

Άλλο ένα πομπώδες δελτίο τύπου, ενδεικτικό μιας χορωδίας που πετάει μονίμως στα σύννεφα και που ζει στο δικό της ροζ συννεφάκι. Το φεστιβάλ του Πανός "τράνταξε" λέει (κυριολεκτικά κιόλας) την Ελλάδα το 11ήμερο. Ναι. Όλη η Ελλάδα εδώ και 11 μέρες ασχολούνταν με ένα φεστιβάλ μιας ψωισμένης χορωδίας που δεν κατάφερε ούτε ένα απλό θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας να διεκπεραιώσει

Κρίμα για τους αρμόδιους και τους υπεύθυνους του σωματείου. Προστατέψτε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας γιατί τα στερνά νικούν τα πρώτα κύριοι της χορωδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.