Το «ευχαριστώ» στους Υποστηρικτές του Tyros Triathlon 2018

Το «ευχαριστώ» στους Υποστηρικτές του Tyros Triathlon 2018

Οκτώβριος 05, 2018 - 15:30
0 σχόλια

Οι διοργανωτές του Tyros Triathlon 2018 στέλνουν με σεβασμό  σε όλους εσάς που με την συμμετοχή σας και την προσφορά σας, βοηθήσατε στην διεξαγωγή  του αγώνα  μας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

H Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ είναι μια ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.που δημιουργήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινωνικό σύνολο με σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες στην κάθε περιοχή που διοργανώνει μια δραστηριότητα, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τον τόπο που κάθε φορά επισκέπτονται οι άνθρωποι (αθλητές και συνοδοί), οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην εκάστοτε δραστηριότητα.

Το Tyros Triathlon πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ μας και για έβδομη φορά στον Τυρό  Αρκαδίας. Ήταν ένα όνειρο του Ηλία Πριοβόλου (παλιού αθλητή του Τριάθλου) που η αγάπη του για το χωριό, που πέρασε τα παιδικά του και εφηβικά του χρόνια έως παραθεριστής με την οικογένεια του, είναι τέτοια που θέλει να πραγματοποιεί δράσεις σε αυτό.

Οι εθελοντές, οι τοπικές επιτηρήσεις, οι χορηγοί μας, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η περιφέρεια Πελοποννήσου μας βοήθησαν  ώστε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και αυτόν τον αγώνα … Έναν αγώνα για τον οποίον επιθυμούμε να καταλάβει η τοπική κοινωνία ότι είναι..  ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.., γιατί η κάθε δραστηριότητα φέρνει επισκέπτες στην περιοχή μας και τους δικούς τους ανθρώπους με αποτέλεσμα η παρουσία τους να βοηθάει την τοπική οικονομία και αποτελεί την καλύτερη και την οικονομικότερη διαφήμιση που μπορεί να γίνει.

Οι αθλητές που συμμετέχουν θέλουμε να περάσουν καλά να ευχαριστηθούν τον αγώνα για την καλή και ασφαλή διοργάνωση και να φύγουν με πολύ καλή εντύπωση από τις παρεχόμενες υπηρεσίες των τοπικών επιχειρήσεων και να είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της περιοχής που τους φιλοξένησε ώστε να ξαναέρθουν. Η δίκη μας προσπάθεια ως διοργανωτές είναι οι αθλητές να νοιώσουν ότι αυτός ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ και ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

Οι εθελοντές μας αποτελούν τη μεγαλύτερη βοήθεια που μπορούμε να έχουμε γιατί χωρίς αυτούς αγώνας δεν γίνεται και τους ευχαριστούμε. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και  έναν έναν προσωπικά και όλους μαζί.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε και την κ. Έυη Τατούλη (Πολιτευτή Αρκαδίας) για την αμέριστη συμπαράσταση της.

Οι τοπικές επιτηρήσεις με την στήριξη τους και την κάρτα προνομίων (εκπτωτική κάρτα) που παρέχουν στους αθλητές και τους συνοδούς τους, μας βοηθούν ουσιαστικά στην φιλικότερη διεξαγωγή του αγώνα προς τους αθλούμενους και προς εμάς για την πραγματοποίηση του. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι οι:

 

Ξενοδοχεία:

ΔΗΩ GUESTHOUSES (Μέλανα)
MANTO STUDIOS (Ζαρίτσι)
PARASKEVAS HOTEL & SPA (Τυρός)
MELTEMI STUDIOS (Τυρός)
KAMVISSIS HOTEL (Τυρός)
HOTEL BLUE SEA(Τυρός)
ΔωμάτιαΚαρδαράς (Τυρός)

Εστιατόρια:

ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ Εστιατόριο
Εστιατόριο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
ΦΛΟΙΣΒΟΣ μεζεδοπωλείο (1957)
Grill house(ψησταριά πιτσαρία)το Απάγκιο του Καπετάν Κώστα
Εστιατόριο καfe Bar ΑΡΚΑΔΙΑ
KAMVISSIS Εστιατόριο

Καφέ Bar:   

ZORBAS Kαφέ- Bar
ΠΕΤΡΑCAFE – BAR
BALKONI  cafe – bar – restaurant
ΚΑΡΝΑΓΙΟCAFE BAR
ΛΙΜΑΝΙ (cafe bar)

Σουβενίρ

Visit Kynouria.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας :   

ΕΡΤ Τρίπολης
Tyros news.gr
gr
Arkadia Portal.gr
Astros news.gr
Kalimera Arkadia.gr
KWR Radio
gr
91,5 ΔημοτικήΡαδιοφωνία Τρίπολης
Arkadia sports 93.8

Άλλες επιχειρήσεις :   

Τσουκάτος Κάβα
ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Ψαρολογος Ηλίας)
POWER BAR (ΧαντζόπουλοςΓιώργος )
Sells Bike
ΑsfaLyseis.gr
gr
G ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Super market ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επαγγελματίες:

Τάσος Μανούσος (φωτογράφος)
Κωνσταντίνος Τρανάς (φωτογράφος)
Nigel Copage (φωτογράφος)

Υπό την Αιγίδα :   

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Θεσμικοί υποστηρικτές :   

MYTHICAL PELOPONNESE
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης tyrostriathlon.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.