Έξω απ' τα δόντια τα είπε ο Κοτσιάνης στον Παπαζαχαρία (vid)

Έξω απ' τα δόντια τα είπε ο Κοτσιάνης στον Παπαζαχαρία (vid)

Ιούνιος 08, 2018 - 10:25
9 σχόλια

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου την Πέμπτη 8 Ιουνίου το απόγευμα κατά την ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Αλέξανδρος Κοτσιάνης στον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσο Παπαζαχαρία, με αφορμή το σχόλιο που ο τελευταίος είχε αναρτήσει σε σχέση με την εμφάνιση της «Φωφώς» στη Βουλή, όπως είχε αποκαλέσει την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (δείτε ΕΔΩ). Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπαζαχαρίας είχε προκαλέσει τη σφοδρότατη αντίδραση του πολιτικού κόσμου για το σεξιστικό σχόλιό του εναντίον της κυρίας γεννηματά. Μετά τις αντιδράσεις, ζήτησε δημόσια συγγνώμη (δείτε ΕΔΩ), η οποία δεν κάλυψε, προφανώς, τον πρώην δήμαρχο.

Ο κ. Κοτσιάνης κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων στη χθεσινή εκδήλωση ζήτησε να τοποθετηθεί, αλλά πρωτίστως επιτέθηκε δημοσίως στον κ. Παπαζαχαρία, αναφέροντας ότι δεν τον πείραξαν τα υπόλοιπα σχόλια, αλλά το γεγονός ότι αποκάλεσε την κυρία Γεννηματά «Φωφώ»:

Ξέρει ο κ. Παπαζαχαρίας ποιος ήταν ο Φωφός; Τον θεωρούσα τον κ. Τάσο επιπόλαιο, αλλά όχι κακόπιστο και κακοήθη. Ως πρώτος πολίτη αυτής της πόλης, οφείλω να τον ανακρούσω δημοσίως.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έξω απ' τα δόντια τα είπε ο Κοτσιάνης στον Παπαζαχαρία


9 Σχόλια

δεν είσαι πλέον πρώτος πολίτης της πόλης... μην λέμε ψεματάκια από τώρα...

Στην επόμενη συνάντηση θα έχει ειδικό σεμινάριο το ΚΙΝ.ΑΛ για το πως να αποφυγεται να πληρώσετε τράπεζες,εφοριες,ΙΚΑ .....Κοινώς να βαράτε μπιστολιές .... μετά με νεο ΑΦΜ να κάνετε ζωαρα ....Κόστος σεμιναρίου 150 ευρω ....τα χρήματα θα διατεθούν για χτιστεί ανδριάντας στον πρώτο πολίτη της πόλης ...

@15:51 - Η μομφή σου απευθύνεται στον Κοτσιάνη ή στο ΚΙΝΑΛ; Αν υπονοείς τα χρέη του ΠΑΣΟΚ όπως φαντάζομαι, αυτό το έχουν κάνει σχεδόν όλα τα Ελληνικά κόμματα, σίγουρα ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταδικαστέο μεν αλλά κανείς αθώος δε.

χτυπατε τον Τζιουμη οσο θελετε αλλα το ξέρετε δεν τις χανει τις εκλογες με τιποτα,και ασχετως οτι δεν υποστήριξα ποτε κοτσιανη σε αυτον οφειλετε οτι καλο εγινε στην πολη να τα λεμε και αυτα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.