Εξετάζονται αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Εξετάζονται αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Αύγουστος 07, 2015 - 17:59
5 σχόλια

Η ρύθμιση των 100 δόσεων, που αποδίδει σημαντικά οφέλη στο κράτος, ενώ έδωσε ανάσα σε 900.000 οφειλέτες που έχουν ενταχθεί σε αυτήν, αναμένεται να υποστεί τριπλή αλλαγή, σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Νέων», που θα αφορούν στην αύξηση του ισχύοντος επιτοκίου, στη μείωση του αριθμού των δόσεων και στον έλεγχο της συνέπειας του οφειλέτη για τις υπόλοιπες φορολογικές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται τα εξής:

- Αύξηση του επιτοκίου στο 5% καθώς το 3% που ισχύει σήμερα για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ θεωρείται προκλητικά χαμηλό από τους δανειστές.

- Μείωση στο μισό των δόσεων (από τις 100 στις 50) για όσους οφειλέτες θεωρούνται «έχοντες» με την έρευνα των εισοδηματικών και περουσιακών τους στοιχείων, όπως είχε ανακοινώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.

- Προϋπόθεση για να μην χαθεί η ρύθμιση των 100 δόσεων θα θεωρείται η πληρωμή τρεχουσών οφειλών ή η ένταξή τους στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.


5 Σχόλια

εσυ Anonymous που ψηφισες Σαμαρο-Βενιζέλο τι είσαι? πιο έξυπνος? Για πες μας πως νιωθεις τωρα που εισαι στην ακρη?

Tι κορό'ι'δα και κουραφέξελα.......όλοι μαζί!!!-- πολύχρωμη παρτούζα ψήφισαν.......οι βολευτές.Εμείς δεν φοβόμαστε ας είναι καλά ο.......Πετράν.!!!!Σωτήρα μας....!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.