Εβδομάδα Βασιλακάκη για τον Αστέρα

Εβδομάδα Βασιλακάκη για τον Αστέρα

Ιανουάριος 28, 2019 - 09:02
3 σχόλια

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης κόπηκε από την αποστολή του Ατρόμητου στην Λαμία και όπως όλα δείχνουν το θέμα της μεταγραφής του στον Αστέρα Τρίπολης έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία.

Ο Έλληνας μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ατρόμητο και να έρθει στην Τρίπολη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί και επίσημα από την αρκαδική ομάδα.

Αυτή θα είναι με την ολοκλήρωση της και η πρώτη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης έναν ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε διακαή πόθο των ανθρώπων του από την εγχώρια Ελληνική αγορά που θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

@09:37 Έλα να μας βοηθήσεις να το τραβήξουμε μαζί και να βάλεις και το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη να δεις αν τρέχει το νερό

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ χρειάζεται η ομάδα κύριοι αρμόδιοι και μην κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε !!!! Απορίας άξιο πώς κοιμάστε ήσυχοι ..........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.