Έτοιμος να φορτσάρει μεταγραφικά ο Παναρκαδικός

Έτοιμος να φορτσάρει μεταγραφικά ο Παναρκαδικός

Δεκέμβριος 30, 2023 - 22:09
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αναμένεται και αυτός να κάνει την εμφάνιση του στην μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως η ομάδα θα κινηθεί για τρεις ίσως και τέσσερις κινήσεις.

Το τριφύλλι που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας θα επιχειρήσει να κάνει τις απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ του με φόντο την δύσκολη συνέχεια που θα κρίνει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Το ρεπορτάζ μας από το πράσινο στρατόπεδο αναφέρει πως ο Παναρκαδικός είναι στην αγορά αναζητώντας ένα ίσως και δύο χαφ για την μεσαία γραμμή, έναν πλάγιο μπακ για το αριστερό άκρο της άμυνας του και έναν σέντερ φορ έχοντας ξεκινήσει η διοίκηση τις επαφές.

Η θέση στην επίθεση είναι και η απόλυτη προτεραιότητα καθώς παρά την επιθετική ευχέρεια του Αποστόλη Στρέμπα (δεν είναι ασφαλώς η φυσική του θέση αυτή) και με δεδομένο πως ο Κούλης Ξιφαράς δεν έχει πιάσει στον βαθμό που θα ήθελε η απόκτηση του φορ περιοχής είναι κάτι που θα δώσει νέα διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας.

Έτσι λοιπόν ο Παναρκαδικός θα προσπαθήσει να φέρει στην μεταγραφική αυτή περίοδο σέντερ φορ που να μπορεί να δώσει λύσεις στην κορυφή της επίθεσης και ασφαλώς να έχει το λεγόμενο εύκολο γκολ μέσα από την περιοχή.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι τσεκαρισμένοι στόχοι και στις άλλες θέσεις όπου και θα γίνει προσπάθεια για να αποκτήσει η ομάδα ακόμα περισσότερες λύσεις και επιλογές ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ της.

Σε ονόματα δεν θα μπούμε αυτή την στιγμή καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που δουλεύονται ωστόσο είναι σίγουρο πως η πράσινη διοίκηση είναι έτοιμη να κάνει ξανά το καθήκον της για την ομάδα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.