Έτοιμο το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης – Αλλαγές και στο κολυμβητήριο (pics,vid)

Έτοιμο το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης – Αλλαγές και στο κολυμβητήριο (pics,vid)

Νοέμβριος 23, 2018 - 12:53
13 σχόλια

Την παρουσίαση του τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης έκανε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης Θ. Καραλής την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Το τουρνικέ είναι έτοιμο προς χρήση, έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από την Δευτέρα να λάβουν δωρεάν την κάρτα που θα τους επιτρέπει την είσοδό τους στον χώρο του στίβου βράδυ από τις 23:00 έως τις 07:00.

Το τουρνικέ είναι σύνθετη κατασκευή από μέταλλο και κρύσταλλο πού τοποθετείται για την ελεγχόμενη είσοδο σε χώρους μαζικής συνάθροισης.

Έτσι, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι «ανοιχτό» ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, αφού οι πολίτες θα μπορούν και το βράδυ από τις 23:00 έως τις 07:00 να αθλούνται.

Επίσης τουρνικέ θα τοποθετηθεί και στην είσοδο του κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος και στους αθλητές που θα εισέρχονται στον κλειστό κολυμβητήριο. Με αυτή την εγκατάσταση ο δήμος Τρίπολης θέλει να αποκλείσει τα φαινόμενα βανδαλισμού που είχαν παρουσιαστεί τους προηγούμενους μήνες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο beach volley.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο κ. Καραλής για το τουρνικέ, αλλά για τις αλλαγές που θα γίνουν στα αποδυτήρια του κολυμβητήριου Τρίπολης καθώς και για την εγκατάσταση καμερών στους αθλητικούς χώρους αλλά και στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έτοιμο το τουρνικέ στο ΔΑΚ Τρίπολης


13 Σχόλια

Ας φτιάξουν πρώτα τις κάμερες που υπάρχουν και δε δούλεψαν ποτέ και μετά αγοράζουν κι άλλες επιπλέον. Αν είναι όμως να αγοράσουν καινούργιες και να μην δουλέψουν κι αυτές ποτέ, τότε κάπου βρωμάει η δουλειά...

14:02 Αυτό δηλαδή τώρα εσύ το θεωρείς σοβαρό έργο, μετά από 4 χρόνια και των ανίκανων στο δήμο..Ε, τότε να ξαναψηφίσεις τους άχρηστους της δημοτικής αρχής αφού μας έχουν γεμίσει εργάρες..

Εδω το σταδιο το κατελαβαν ομαδες τενις και το εκαναν δικο τους και πληρωνουν οι δημοτες Μαλιστα συμπεριφερονται με θρασος ολοι αυτοι οι συλλογοι που εχουν μπει στο σταδιο και εισπρατουν οχι και λιγα για δηθεν υπηρεσιες ΝΤΡΟΠη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ

14:17 Το σχόλιο μου είναι ειρωνικό !! Εννοείται ότι εδώ και 4 χρόνια δεν έχω δει σοβαρό έργο στην Τριπολή !! Το μόνο που βλέπω είναι : τι θα κάνουμε για να κοροιδέψουμε τον κόσμο να μας ξαναψηφίσει ! και φίλε μου ευτύχως δεν τους έχω ψηφίσει ( γιατί δεν θα με έφταναν ουτε τα δάχτυλα των ποδιών μου για να με μουτζώνω ) για να τους ξαναψηφίσω !!

Να κάνω και εγω ένα σχόλιο ο Σμυρνιώτης και η Ζαμπαθά για τέσσερα χρόνια το μόνο έργο που έκαναν στο Δακ ήταν η κατασκευή του μπιτς βολλευ και το χρέωσαν 40.000 χιλιάδες ευρώ και είστε ικανοποιημένοι οι περισσότεροι. Να τους χαίρεστε και να τους ξαναψηφίσετε.

14:25 Αν φίλε μου εν έτει 2018 θεωρείς πολύ "πρωτότυπη" λύση την τοποθέτηση ενός συνηθισμένου τουρνικέ στο ΔΑΚ, τη στιγμή που υπάρχουν μέχρι και στην Ουγκάντα (που λέει ο λόγος) τουρνικέ εδώ και χρόνια, τότε θα σου πρότεινα να βγεις και λίγο πιο έξω από το σπίτι σου. Και για να μην πάμε μακριά, τουρνικέ υπάρχουν στο γήπεδο του Αστέρα εδώ και μια 12ετία...

Για το τουρνικέ 10600 ευρώ, για να κλείσουν καμιά τρούπα στο ταρτάν ή τη στέγη του κλειστού, που κινδυνεύουν οι αθλούμενοι με τραυματισμό τίποτα!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑΑΑ!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ BEACH VOLLEY ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!!

Καμία λογική. Σιγά σιγά οι ωρες θα περιορίζονται, οι κάρτες δεν θα φτάνουν για όλους. Θα μπεί και ενα "συμβολικό" ποσο για την είσοδο που θα ανεβαίνει με τα χρόνια, και στο βάθος ομάδες-σύλλογοι και οι δημότες "απ έξω" οπως με τα τέννις (ΑΕΚ). Το έργο εχει παιχτει πολλές φορές στην Αθήνα εδώ και δεκαετίες...........................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.