Έτοιμη η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία

Έτοιμη η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία

Φεβρουάριος 14, 2024 - 14:00
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία για την έκδοση της μεγάλης προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας για 1.213 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους σε την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, η προκήρυξη πήρε το τελική έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών και επέστρεψε στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ για τις τελευταίες διορθώσεις και αλλαγές.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες και ο καταμερισμός των θέσεων ανά δήμο και η προκήρυξη έχει μπει στο τελικό στάδιο της διαδικασίας για την έκδοση της.

Η προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και να εκδοθεί στις αρχές Μαρτίου. Τον Μάρτιο εξάλλου αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους που θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 μέρες.

aftodioikisi.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.