Έσπασε κεντρικός αγωγός του Μεθυδρίου (vid)

Έσπασε κεντρικός αγωγός του Μεθυδρίου (vid)

Οκτώβριος 09, 2017 - 20:33
1 σχόλια

Σημαντικά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης προκάλεσε ένα αγροτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες σε αγροτική έκταση στο χωριό Κάψια.

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του Arcadiaportal.gr που έστειλε το βίντεο, αγρότης ενώ όργωνε το χωράφι έσπασε τον κεντρικό αγωγό του Μεθυδριου που εξυπηρετηθεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από Βυτίνα έως και Τρίπολη.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης, έσπασε ο αγωγός του νερού και δυστυχώς χάθηκαν πολλά κυβικά νερού. Ο υπεύθυνος της ζημιάς, όπως αναφέρει, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η περιοχή δεν είχε νερό, προκαλώντας προβλήματα στους κατοίκους.

Να ανφέρουμε ότι στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και ο υπεύθυνος του Μεθυδρίου του Δήμου Τρίπολης κ. Αδαμόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έσπασε κεντρικός αγωγός του Μεθυδρίου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτόφωρο;;;;; Γιατί;;;; Οι υπέυθυνοι του έργου έπρεπε να πάνε. Τι θα κάνει ο αγρότης;;;; Δεν θα σπείρει το χωράφι του;;; Γιατί περάσατε μέσα από το χωράφι του τον αγωγό; Γιατί δεν σκάψατε πιο βαθιά ώστε να μην τον φτάνουν τα μηχανήματα του αγρότη;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.