Ερωτηματολόγιο στα πλαίσια του προγράμματος Ανασκαφής και Έρευνας στο Όρος Λύκαιο

Ερωτηματολόγιο στα πλαίσια του προγράμματος Ανασκαφής και Έρευνας στο Όρος Λύκαιο

Ιούλιος 28, 2016 - 14:07
0 σχόλια

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασκαφής και Έρευνας του Λύκαιου Όρους (lykaionexcavation.org) έχει δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο που στόχο έχει να καταγράψει τις απόψεις και γνώσεις για το Λύκαιο Όρος, κατοίκων και ανθρώπων με καταγωγή από την περιοχή.
Οι αρμόδιοι ζητούν από τους πολίτες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια να προωθηθεί σε όποιους πιστεύετε ότι θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:Το παρόν ερωτηματολόγιο προετοιμάστηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανασκαφής και Έρευνας του Λύκαιου Όρους και αποσκοπεί να καταγράψει τις αντιλήψεις και προσδοκίες σας για τον αρχαιολογικό χώρο του Λυκαίου Όρους και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής εν γένει. Απευθύνεται τόσο σε κατοίκους της περιοχής καθώς και σε όσους έχουν καταγωγή από ένα από τα χωριά που βρίσκονται περιμετρικά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Λύκαιου Όρους (Άνω Καρυές, Αμπελιώνα, Κωτίλιο, Κουρουνιός, Λύκαιο, Αγιος Σώστης, Νέδα, ‘Ισωμα Καρυών, Καστανοχώρι, Λυκόσουρα).

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και συμπληρώστε το παρόν ερωτηματολόγιο.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.

Δείτε το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.