Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 2-1 (vid)

Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 2-1 (vid)

Μάρτιος 07, 2020 - 18:45
2 σχόλια

Ο Ερμής στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας νίκησε στην Μελιγού το Λεωνίδιο με 2-1 έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και έτσι έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα της Μελιγούς ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας κλασσικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Κώστα Γιαννούση να κρατάει όρθια την ομάδα του με το δεύτερο ημίχρονο να γίνεται πραγματική μάχη θέλησης και από τους δύο αντιπάλους.

Το Λεωνίδιο στην επανάληψη μπήκε καλύτερα και στο 59' διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι  σε φάση με πρωταγωνιστή τον Χιώτη όμως ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Μπάρλα στο 62'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και με τον Σπύρο Βερβεσό στο 65΄έφεραν ξανά τον αγώνα στα 'ίσια ωστόσο η ομάδα της Μελιγούς βρήκε το γκολ της νίκης και αυτή με κόρνερ με τον Γιώργο Μπίσσια να σκοράρει το χρυσό όπως αποδείχθηκε γκολ για τον Ερμή με κεφαλιά κόντρα στην πρώην ομάδα ένα γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε για το τελικό 2-1.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Ερμή Μελιγούς με το Λεωνίδιο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 2-1


2 Σχόλια

Δεν ήμουν παρόν στο γήπεδο,όμως από το βίντεο βλέπω ότι ο διαιτητής είναι μπροστά στην φάση. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να λέει ότι η συγκεκριμένη φάση δεν είναι πέναλτι.

@20:25 Τι δεν ήσουν στο γήπεδο; Παρόν; όπως λέμε δηλαδή "το παρόν κατεδαφίζεται"; Γι' αυτό δεν ήσουν...παρόν; Για να μην κατεδαφιστείς; Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.