Έρχονται τα πολυθέσια ταξί σε όλη την Ελλάδα

Έρχονται τα πολυθέσια ταξί σε όλη την Ελλάδα

Οκτώβριος 09, 2022 - 11:45
1 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Έρχεται νομοσχέδιο για πολυθέσια ταξί σε ολόκληρη την χώρα σύμφωνα με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο. Η επέκταση του μέτρου για να μπορούν να μετατρέψουν τα ταξί σε εξαθέσια ή και εννιαθέσια – το οποίο ισχύει πιλοτικά για το νότιο Αιγαίο – ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε στην διάρκεια συνάντησης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων, εκπροσώπων των σωματείων ιδιοκτητών ταξί Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου με τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Τα μέτρο το οποίο ενισχύει σημαντικά τους αυτοκινητιστές και βελτιώνει και την εξυπηρέτηση των επιβατών, τέθηκε πιλοτικά σε ισχύ την περασμένη Άνοιξη, μόνο για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ταξί να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα αυτοκίνητά με εξαθέσια και εννιαθέσια, υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Επιτέλους να αναλάβουν και σχολικά δρομολόγια....να σπάσει το απόστημα με τις ομαδοποιήσεις σχολικών δρομολογίων Κυνουρίας-Μεγαλόπολης που μας βγήκαν τα μάτια με τη στημένη διαπλοκή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.