Έρχεται μεταγραφικό «τάνγκο» και «φλαμένκο» στον Αστέρα

Έρχεται μεταγραφικό «τάνγκο» και «φλαμένκο» στον Αστέρα

Μάιος 28, 2020 - 21:14
0 σχόλια

Παρότι ακόμα βρισκόμαστε πολύ νωρίς και τα δεδομένα έπειτα από την κρίση της πανδημίας είναι διαφορετικά ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να βαδίσει σε γνωστές γι' αυτόν μεταγραφικές αγορές για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Διαχρονικά οι δύο αυτές χώρες είναι σχεδόν κάθε καλοκαίρι στο επίκεντρο με την αρκαδική ομάδα να κάνει τα ψώνια της έχοντας έχοντας ένα έντονο λάτιν στυλ παραδοσιακά στις μεταγραφικές της κινήσεις.

Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των play out ποντάροντας να τερματίσει στην 6η θέση που υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις μπορεί να την οδηγήσει στην Ευρώπη παράλληλα οι άνθρωποι της κιτρινομπλέ ΠΑΕ ετοιμάζουν και τα μεταγραφικά τους πλάνα ενόψει καλοκαιριού.

Στον Αστέρα Τρίπολης εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει το scouting report που αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοφαιριστών που περνούν από το μικροσκόπιο και θα εξεταστούν με προσοχή και είναι από την Αργεντινή και την Ισπανία.

Παράλληλα με τις αγορές της Αργεντινής και της Ισπανίας που είναι σίγουρο πως θα κινηθεί μεταγραφικά ο Αστέρας Τρίπολης στην κιτρινομπλέ λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Μωραίτη και Έφορντ από την χώρα μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.