Αίτημα της Super League στην κυβέρνηση για αγώνες με κόσμο στα γήπεδα

Αίτημα της Super League στην κυβέρνηση για αγώνες με κόσμο στα γήπεδα

Μάιος 28, 2020 - 23:06
0 σχόλια

Οι ομάδες της Λίγκας, συμφώνησαν με την πρόταση του ΟΦΗ και ομόφωνα ζητούν αγώνες με παρουσία, έστω και λίγων φιλάθλων στις εξέδρες ενόψει των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (28/5), οι ΠΑΕ συμφώνησαν οριστικά και πλέον ετοιμάζεται το σχετικό αίτημα που θα κατατεθεί προς την κυβέρνηση για να επιτραπεί η τέλεση των αγώνων με παρουσία έστω και λίγων οπαδών στις εξέδρες. Η πρόταση θα αφορά τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ.

Η πρόταση της Λίγκας θα αφορά παρουσία κόσμου περίπου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων προκειμένου να τηρούνται τα πρωτόκολλα υγείας αλλά και οι αποστάσεις μεταξύ των φιλάθλων.

Σε πρώτη φάση, ήταν θετικός ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ωστόσο τον τελευταίο λόγο έχουν οι υγειονομικές αρχές προκειμένου να δοθεί η έγκριση για το άνοιγμα των κερκίδων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.