Εργασίες καθαρισμού χανδάκων στην Μαγούλα

Εργασίες καθαρισμού χανδάκων στην Μαγούλα

Μάρτιος 05, 2020 - 10:13
2 σχόλια

Ανταποκρινόμενος ο Δήμος Τρίπολης στο αίτημα των κατοίκων της πολύπαθης από τις πλημμύρες του 2016 κοινότητας της Μαγούλας, διέθεσε μηχάνημα έργου JCB από 19-02-2020 για καθαρισμούς χανδάκων και την απορροή των ομβρίων.

Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του τμήματος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Α. Μητρόπουλο και τους αντιδημάρχους κ. Γ. Λαγό και κ. Α. Κανελλόπουλο. Μετά την ανταπόκριση της Π.Ε. Αρκαδίας και τον καθαρισμό της γέφυρας Μαγούλας και του ξεροποτάμου σε όλο το μήκος του το περασμένο καλοκαίρι, δείχνει και ο Δήμος Τρίπολης ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην αντιμετώπιση των κινδύνων από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η Μαγούλα έχει και άλλα προβλήματα, με βασικότερο το κεντρικό τσιμενταύλακα απορροής ομβρίων, για τα οποία υπάρχει αισιοδοξία και συμφωνία με τον αντιδήμαρχο κ . Κανελλόπουλο ότι θα επιλυθούν σύντομα και αυτά.

Δ & Ν Πανούσης

Α & Γ Σάρλας

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ????? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

Αγαπητέ 10:35, ναι ο Δήμος εχει αρμοδιότητα να καθαρίζει σε κοινοτικούς δρόμους. Στη Περιφέρεια ανήκουν άλλες αρμοδιότητες ποτάμια, ρέματα, γέφυρες, καταβόθρες κ.λ.π. Συνέβαινε παλαιότερα οι παραπάνω δημόσιες υπηρεσίες να καθαρίζουν όχι μόνο δίπλα αλλά και μέσα σε ιδιοκτησίες. Μην προσπαθείς λοιπόν να θολώσεις τα νερά. Μελέτησε πρώτα το νόμο. Όχι λοιπόν όπως ήξερες... αλλά με την νομιμότητα πλέον στη Μαγούλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.