Έργα ανάπτυξης και αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Έργα ανάπτυξης και αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Φεβρουάριος 04, 2017 - 10:11
0 σχόλια

Για την πληθώρα έργων που εκτελούνται και ολοκληρώνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μίλησε o Νίκος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε για δημοπρατήσεις έργων που έχουν γίνει μετά από συνεχείς προσπάθειες της περιφερειακής αρχής, για τους πολίτες της Πελοποννήσου αλλά και τους επισκέπτες της.

Μερικά από τα έργα που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη είχαν να κάνουν με τη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση οδών που συμβάλλουν στην επαρχιακή οδό Λεωνιδίου – Βασκίνας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας την οποία υπέγραψε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ακόμη, άλλα έργα που αναμένεται να δώσουν ανάσα στους κατοίκους είναι οι συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων επαρχιακής οδού Τρίπολης – Βαλτετσίου από διασταύρωση προς Ψυχιατρείο – Βαλτέτσι», «Συντήρηση δρόμων που συμβάλλουν στο εθνικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας (Τρίπολης – Πύργου προς Φτέρη, Τρίπολης – Σπάρτης προς Πηγαδάκια, Μεγαλόπολης – Καρύταινας (Κόμβος), Τρίπολης – Πατρών προς Θεόκτιστο (Κυράς Γεφύρι), Καμενίτσα – Δάρα (δρόμοι που συμβάλλουν στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πατρών)» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας και τη δημοπράτηση των έργων «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας» και «Στηθαία ασφαλείας στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας» τις οποίες έχει υπογράψει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα ανάπτυξης στην περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.