Επιβράβευση των εθελοντών εκπαιδευτικών από τον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Επιβράβευση των εθελοντών εκπαιδευτικών από τον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 15, 2016 - 14:02
1 σχόλια

Διαφωτιστικές περιηγήσεις στα Μουσεία της Τρίπολης και της Τεγέας από εθελοντές καθηγητές ΔΕ θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή με την έναρξη του νέου έτους 2017.

Οι δωρεάν περιηγήσεις διαρκείας 30-40 λεπτών θα εισάγουν τους επισκέπτες στις συλλογές και τα εκθέματα των Μουσείων.

Στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου δόθηκαν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές φιλόλογους από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Ο κ. Σκαλτσογιάννης Παύλος, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Νομού Αρκαδίας μίλησε για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, από το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών αλλά και από το υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει με την εθελοντική προσφορά εργασίας φιλολόγων που θα ξεναγούν χωρίς αμοιβή τον κόσμο στα Μουσεία της Τρίπολης και της Τεγέας.

Σκοπός είναι να αυξηθεί επισκεψιμότητα στα μουσεία

Ο Σμήναρχος Κρούσκος Κωνσταντίνος, διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης τόνισε ότι οι περιηγήσεις αυτές θα βοηθήσουν στην επισκεψιμότητα. Όσον αφορά στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, οι επισκέπτες του φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συνεχάρη τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, που χαρίζουν τη γνώση και την εμπειρία προς όφελος των άλλων χωρίς ανταλλάγματα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Επιβράβευση των εθελοντών εκπαιδευτικών από τον Δ.Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΣΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.